2777
2789
عنوان

خانوما برای نذرچلومرغ بهتره یا عدس پلو باگوشت چرخی

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 66 پست
گوشت چرخی هم یه تومن میشه و کشمش هم ۲۰۰اینا بشه عدس هم میخواد فک کنم یه قیمت باشن

مرغ شیک تره

بازم خوددانی

ولی اگه صیغه ی نذر رو گفتی دیگه نمیشه نذرت رو تغییر بدیا

ب این نکته هم دقت کن

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

مرغت رو نمیتونی بیشتر کنی؟

۶تاکنم خوبه؟هرکیلو برنج هم برا۶نفرخوبه 

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونا رو خشکه بده خیلی ثواب داره   هزینه پخت و پز رو بکن پنج تا روغن مایع کوچیک و پنج بسته نمک  بعد پنج تا بسته یک کیلو برنج یک عدد مرغ و یک روغن مایع و ''یه بسته نمک کوچیک ' بزار  و بده فقیر  خیلی ثوابداره  یعنی برای پنج تا خانواده درست کن 

مرغ شیک ترهبازم خوددانیولی اگه صیغه ی نذر رو گفتی دیگه نمیشه نذرت رو تغییر بدیاب این نکته هم دقت کن

نه صیغه رو نگفتم .مرغ رو خوب میپزم پس همون مرغ باشه بهتره

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
همونا رو خشکه بده خیلی ثواب داره هزینه پخت و پز رو بکن پنج تا روغن مایع کوچیک و پنج بسته نمک بعد ...

اتفاقا تواین فکر هم بودم .مامانم گفت حالت خوب نیس سختته غذاپختن همون خامی پخش کن 

نذرتون قبول من پارسال وپیارسال نذر کردم قبپل نشد .دیگه نذر مرغ رو کنار گذاشتم .نمیدونم چی نذر کنم کق ...

غذا نذر حضرت رقیه کن

حضرت رقیه تو خرابه های شام خیلی گرسنه بوده،از گرسنگی خوابش نمیبرده

هروقت یادش میوفتم گریم میگیره،طفل سه ساله😔😔😔

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫
خام که بدی یه خانواده میشینن دور هم میخورن خیلی ثوابش زیاده و از خوردن ادمای سیر هم بهتره

اره واقعا درسته   

غذا نذر حضرت رقیه کنحضرت رقیه تو خرابه های شام خیلی گرسنه بوده،از گرسنگی خوابش نمیبردههروقت یادش میو ...

من نذر امام رضا کردم .حالا هنوز هم نتیجه رو ندیدم اما گفتم نذرمو بدم

من نذر امام رضا کردم .حالا هنوز هم نتیجه رو ندیدم اما گفتم نذرمو بدم

انشاالله حاجت روا بشی❤️

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫
نذر نمک عالیه امتحان کنید

اره واقعا من ازنذرنمک نتیجه دیدم

انشاالله حاجت روا بشی❤️

ممنون عزیزم