2777
2789
عنوان

خانوما برای نذرچلومرغ بهتره یا عدس پلو باگوشت چرخی

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون مرغ عامه پسند تره . بعضیا کشمش دوست ندارن . بعضیا عدس پلو رو غذای لول پایینی میدونن دوس ندارن . ...

اره درسته

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
به نظرت زیر برنج یه رون و ته رون کامل بذارم یا رون کوچیکه و یه تیکه سینه؟چند ظرف درمیاره اینجوری

رون ته رون، متصل

کلا ران بخرهمه ران باشه

پختش راحت تره

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
از چه لحاظ منظورته؟ خوشمزگی؟ یا کم شدن هزینه ت؟

خوشمزگی و راحت درست شدن

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
رون ته رون، متصلکلا ران بخرهمه ران باشهپختش راحت تره

اره ران زودترهم میپزه 

به نظرت زیر برنج یه رون و ته رون کامل بذارم یا رون کوچیکه و یه تیکه سینه؟چند ظرف درمیاره اینجوری

من روم هارو از هم جدا نمیکنم 

دو تکه رو‌نها 

سه تکه سینه 

هر مرغ پنج پرس میده اینطوری 

البته من فقط رون میگیرم

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
گشنم شد خدا😭برنج و مرغ بهتره

وای ببخشید

اره ران زودترهم میپزه

رون سایز کوچیک بگیر که تعدادشو بیشتر کنی

پنج تا مرغ حدودا میشه ۱۱  ۱۲ کیلو

همون وزن رون بگیر

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫
من روم هارو از هم جدا نمیکنم دو تکه رو‌نها سه تکه سینه هر مرغ پنج پرس میده اینطوری البته من فقط رون ...

خب اینجوری باشه که برنج اضافه میاد.‌‌..

قطعا مرغ بهتره

ولی خب هزینشم بیشتره

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

اگ خواستی عدس پلو درست کنی یکم دارچینم توش تفت بده عالی میشه گوشت قلقلی ام زیاد بریز باماست بده .کشمش اصلا نریز ک من خودم خیییلی بدم میاد🤣.

مرغم خب خوشمزه تره هرکدومو بهتر میتونی درس کنی همونو بده

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.