2777
2789
عنوان

وای از دخالت های اولیا

162 بازدید | 25 پست

سلام 

این تایپیک رو گذاشتم چون بیشتر کسایی که اینجان مادرن

من معلم ابتدایی ام واقعا از بعضی اولیا و دخالت های سلیقه ایشون خسته شدم. اولیا به جای اینکه به اصل موضوع توجه کنند افتادن دنبال حاشیه ها 

و نمیذارن آدم کار اصولی و علمی خودش رو پیش ببره 

واقعا این اعتراض های سلیقه ای و جزئی نه تنها راهکار نیست بلکه ذوق و شوق معلم رو هم میگیره 

من خودم تیزهوشان خوندم ارشد روانشناسی از دانشگاه تهران دارم ۵ سال معلمم ....

اما کسایی که بالاترین سوادشون راهنمایی هست آدم رو تحت فشار میذارن که کار اشتباه رو انجام بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم دوره و شهر زندگی میکنی ک مادراش راهنماییه سوادشون 

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

عزیزم به سواد اولا نیست خیلی از اون کسایی که میگید سواد ندارن بهتر از شمای با سواد بلدن یک کلاس رو اداره کنن البته مثال میزنم نه اینکه شما بلد نباشید

اما اون ها خیر بچه هاشون رو میخوان به جای این شیوه‌ی 《من میدانم و شما نمیدانید》ی که در پیش گرفتید با جلسات متعدد مشکل رو برطرف کنید

تجربه نشون داده که خیلی نباید نظر اولیا رو وارد شیوه کار بکنید

نظرسنجی کنید

از بین نظرات یکی دوتا رو محدود انجام بدید

و رو روش خودتون باقی بمونید

همونطور که یه معلم تو کار مهندس، بازاری، راننده و پرستار و و و و نمیتونه اظهارنظر کنه، بقیه هم به اندازه معلم تو کنترل کلاس و درس مهارت ندارن

(معلم نیستم)

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
منم معلم چی میگن عزیزم؟ سر چی اعتراض دارند؟

میگن تمرین ریاضی زیاد میدی ( ۳ـ۴ تا سوال)

سوال امتحانی رو روز قبلش بده تا اینا بخونن بعد همونو تو امتحان بده

واقعا سطح سوادشون خیلی پایینه اولیای جوون و ترگل ورگل میاد میبینی تا پنجم خونده

میگن تمرین ریاضی زیاد میدی ( ۳ـ۴ تا سوال)سوال امتحانی رو روز قبلش بده تا اینا بخونن بعد همونو تو امت ...

قطعا نباید قبول کنی

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

یکی از اولیای کلاس من بارها چند مورد از مشقا رو جای بچه‌اش مینوشت میگفت میدونم بلده ولی نوشتن سختشه هر چی‌ام تذکر میدادم توجه نمیکرد حالا طوری شده که نمره‌ی دانش‌آموز از خوب رسیده به نیاز به تلاش و نتیجه‌ی دلسوزی بیجا رو داره می‌بینه 

مداخله اولیا در امر آموزش درست نیست 

اما بی شک کم کاری هایی از جانب معلمین دیده میشه 

که اولیا اجازه دخالت را به خودشون میدن چون نمیتونند بی تفاوت باشند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
عزیزم به سواد اولا نیست خیلی از اون کسایی که میگید سواد ندارن بهتر از شمای با سواد بلدن یک کلاس رو ا ...

مسئله مهم صرف نظر از تجربه معلم و تحصیلاتش این هست که هر مادری صرفا بچه خودش رو در نظر داره و بنابر اون قضاوت می‌کنه در صورتی که معلم کلیت کلاسش رو نگاه و بنا بر اون تصمیم میگیره...