2777
2789
عنوان

وای از دخالت های اولیا

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 25 پست

قبول دارم حرفتون رو

ولی گاهی بعصی از معلم ها واقعا شیوه درستی ندارن 

دختر من کلاس چهارمه، سه سال قبل کوچکترین اعتراضی به معلمشون نداشتیم، وبهترین دانش آموز کلاس بود، اما امسال همه کلاس از دست معلم  به ستوه اومدن، درس بچه ها افت کرده، بچه ها مشکلات دیگه پیدا کردن، دختر من اصلا لوس نیست ومنعطفه، با این حال امسال چندین بار گریه کرده که نمبخام برم مدرسه، خانم بهمون فحش میده و درس رو متوجه نمیشیم و سوال میپرسیم میگه خفه شید می‌خواستید یاد بگیرید 

خودمم شیوه تدریسش تو کلاس های مجازی رو دیدم وواقعا میگم حقوقی که میگیره حلال نیست، چون اصلا وقت نمیزاره، هرچقدر هم به مدیر ومعاون وخود معلم اعتراض میکنیم میگه من تجربه دارم شماها متوجه نیستید. 

تجربه  وقتی اشتباهه به چه درد بچه های ما میخوره 

میگن تمرین ریاضی زیاد میدی ( ۳ـ۴ تا سوال)سوال امتحانی رو روز قبلش بده تا اینا بخونن بعد همونو تو امت ...

بهشون بگو من بنابر شرایط و ماهیت کلاس تصمیم می‌گیرم و تصمیمات من به نفع بچه‌ شما هست اگر حس می‌کنید که تمارین زیاد هست اشکال ندارع ننویسند اما باید نمره امتحانشون بالا باشه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول دارم حرفتون روولی گاهی بعصی از معلم ها واقعا شیوه درستی ندارن دختر من کلاس چهارمه، سه سال قبل ک ...

کاری به صحبت های شما ندارم کار معلم اشتباه هست اما یک نکته میگم پایه چهارم سخت ترین پایه ابتدایی هست و ریاضیش سنگین‌ترین ریاضی هست زمین تا آسمون با بقیه پایه ها فرق داره...

روستا هستم

خداصبرت بده پس

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

بابا من نمیگم که همه معلما خوبن 

ولی واقعا موضوعی که آدم اعتراض میکنه باید مهم باشه نه اینکه هی دم به دقیقه بره مدرسه 

منم تو خونمون مدرسه میرن معلمشون هم خوب نیست به نظر من شیوش اشتباهه ولی چون در حد قابل قبول هست من هیچ وقت برای اعتراض نمیرم

کاری به صحبت های شما ندارم کار معلم اشتباه هست اما یک نکته میگم پایه چهارم سخت ترین پایه ابتدایی هست ...

بله کاملا در جریان هستم 

معلم اول دخترم باردار بود وتو جلسه اینو گوشزد کرد 

دو ماهه رفته مرخصی زایمان ومعلم جدید اومد، ایشون اصلا اونطور که باید تکلیف وتمرین نمیده 

سوال که اصلا نمیده 

من توصیح علوم وریاضی رو از گوگل برای دخترم میگیرم، سوال رو خودم طرح میکنم، ریاضی رو خودم نمونه سوال میگیرم حل میکنه، رو خوانی قرآن رو خودم اول براش میخونم، چون معلمشون اصلا یه دور اول نمیخونه براشون 

به شدت هم بد دهن وبی ادب هستن وحرفشون هم اینه من سال اخر خدمتمه وتجربه دارم 

من بیشتر راجع به کلید واژه‌ی سواد صحبت کردم نه خود مسئله

شما می‌گید خیلی از کسایی که سواد ندارند بهتر این معلم می‌تونن کلاس رو اداره کنند؟ یعنی سواد از نظر شما انقدر بی‌ارزش هست؟ بیش از نصف مسائل مربوط به مدیریت یک کلاس مربوط به سواد معلم هست چطور می‌گید مهم نیست؟!

شما می‌گید خیلی از کسایی که سواد ندارند بهتر این معلم می‌تونن کلاس رو اداره کنند؟ یعنی سواد از نظر ش ...

نه! گفتم خیلی از کس ها*

نه همگی

ایشون از سواد و دانش مدیریت حرف نمیزنن بلکه منظورشون کتاب و درس هست ، به نظرتون ایشون چون درس خوندن  میتونن کلاس اداره کنن یا چون توانایی و ذهن باز دارن؟اداره کردن به خود فرد برمیگرده