2777
2789
عنوان

پدر مادرم هر دو پزشک عمومی هستن

278 بازدید | 19 پست

و دلشون میخواست ما بچه ها هم مسیر اونا رو بریم . خواهرم دندانپزشک شد ولی من از بچگی گفتم مهندسی .

ولی الان پشیمونم ازین شغل مردونه 😔

الآنم سی سالمه دیگه دیره برا تغییر مسیر تحصیلی شغلی حوصله هم ندارم . 

به دو زبان انگلیسی فرانسه تقریبا مسلطم ،ولی خب زیاد هم فکر نکنم کارایی برام داشته باشن. حیفم میاد اینهمه زحمت تو رشته ی مهندسی و الان شاغلم ولی دیگه این شغل رو دوست ندارم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته پزشکی خوبه ولی الان برای خیلی ها اولویت نیست،یکی به خاطر سختی تحصیل و اینکه شغلی هست که همیشه مسئولیت زیاد داره

الان رشته هایی با مسیولیت و دردسر کمتر  طرفداران بیشتری داره که در اینده از زندگی هم لذت بیشتری ببرند

مگه مهندسی انتخاب خودتون نبود؟ اون موقع رفتید دنبال علاقه قلبیتون، پس نباید ناراحت باشید. خیلی ها بر عکس شما، بقیه براشون انتخاب رشته می کنند(مستقیم یا غیر مستقیم) و هیچوقت با این انتخاب نمی تونند کنار بیان.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
عزیزم مهندسی مگه مردونست این همه مهندس خانم داریم کلی رتبه برتر از ریاضی داریم همه دخترن اگه کشور در ...

درست میگی . ولی احساس می کنم مسیر تحصیلی شغلی مناسبی نیومدم .‌شاید می‌تونستم طور دیگه ای انتخاب کنم . ولی خیلی ها هم هستن مثل من