2777
2789
عنوان

مادرهای روانی

135 بازدید | 16 پست

ماهایی که پدرومادرای عصبی، بداخلاق ، فحاش ، بددهن ، نااگاه 

تحقیرگر ، عقده ای ، دارای اختلال شخصیتی داریم

برای چی به دنیا اومدیم؟

خونه هایی که پدرومادر دائم جنگ و دعوا دارن ، چه فایده ای داره؟ از وقتی بچه بودم همیشه جنگ و دعوا داشتن الان هم که خانم جوانی هستم همینه

قبل از به دنیا اومدن چه گناهی داشتیم یا کرده بودیم که به این بلا گرفتار شدیم؟

وقتی ناراحتی اعصاب دارین بچتون چه گناهی کرده که به پای بیماری شما بسوزه؟ برای چی بچه میارین وقتی نمیتونین یک محیط گرم، آرام با محبت با احترام  ،کمک کننده به پیشرفت و رشد در زمینه های مختلف برای بچه هاتون فراهم کنین؟

چرا تا کسی ازدواج میکنه سریع میگید کی میخوای بچه بیاری؟؟؟بزارین اول خانم و اقا ببینن میتونن باهم بسازن؟ که بعد بچه ای وارد زندگیشون کنن

زندگی بچه رو خراب نکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه بعضی هاشون منت هم میذارن و تا آخر عمر از بچه انتطار دارن

اره بابا یکجوری مادرم سر منت میزاره

انگار من گفتم منو به دنیا بیار

من باهاش حرفی ندارم خودش صبح تا شب بحث میکنه

ناراحتی اعصاب داره

منم خانواده ای داشتم بشدت هروز توش درگیری بود جنگ و دعوا بوذ

با استرس بزرگ شدم

تا ۱۵ سالگسم بشدت پرخاشگر بودم و کم کم عاقل شدم ولی زودرنجم

الان خودم یه بچه دارم و هرچی سعی مسکنم خوب باشم نمیشه چه مادر بشدت جدی و بداخلاقم،جونم به جون بچم بسته اس ولی کنترلگرم

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝
منم دقیقا دارم به همین فکر میکنم، واقعا حالم از همچین کسایی که شامل پدرو مادر خودمم باشن به هم میخور ...

منم با اخلاق و محبت عالیشون اعتقادام هم داره کمرنگ میشه

میگم این چه دینی هست که همش گفته پدر و مادر، پدرو مادر

عدالت کجاست

یکبار نگفته با بچه هاتون با خوبی و احترام صحبت کنید

منم خانواده ای داشتم بشدت هروز توش درگیری بود جنگ و دعوا بوذبا استرس بزرگ شدمتا ۱۵ سالگسم بشدت پرخاش ...

تاثیرات همون دوران بچکیه دیگه

همه باید از هم بکشیم

کاش همه یک دل خوش و پدرومادر خوب داشتیم😢😢

تاثیرات همون دوران بچکیه دیگههمه باید از هم بکشیمکاش همه یک دل خوش و پدرومادر خوب داشتیم😢😢

اگر پدرو مادر من باهمم دعوا نمیکردن

دوتاخواهر روانی دارم که جای مادرمن شر به پا میکردن

تاثیرات همون دوران بچکیه دیگههمه باید از هم بکشیمکاش همه یک دل خوش و پدرومادر خوب داشتیم😢😢

اگر پدرو مادر من باهمم دعوا نمیکردن

دوتاخواهر روانی دارم که جای مادرمن شر به پا میکردن

منم با اخلاق و محبت عالیشون اعتقادام هم داره کمرنگ میشهمیگم این چه دینی هست که همش گفته پدر و مادر، ...

دقیقاااا،پدر و مادر کشتنت تو چیزی نگو، صداتو نبر بالا روش، بی احترامی نکن، ببخشید ما اینجا کشکیم؟💔اینا در صورتی درسته که متقابل باشه نه یه طرفه

اگر پدرو مادر من باهمم دعوا نمیکردندوتاخواهر روانی دارم که جای مادرمن شر به پا میکردن

ای بابا 

مادر منم خیلی پدرومادرش بداخلاق بودن

خودش میگه فجیع مادرو پدرم دعوا میکردن

بعد تو این خونه و زندگی بچه میخواد راحت بزرگ بشه و اروم باشه؟