2777
2789
عنوان

امشب شوهرم بهم گفت

372 بازدید | 17 پست

خسته شدم از بس مث سگ کار میکنم،وقتی خودشو با هم سن و سالای فامیل مقایسه میکرد که چطور اونا  بدون اینکه کار کنن و سختی بکشن چندین برابر ما درآمد دارن همه هم تو یه شغل هستن بعد شوهرم واقعا صبح تا شب کار آزاد سنگین میکنه،واقعا نمیدونم چطور میشه،حروم میخورن چکار میکنن نمیدونم

البته یک سالی هست قسطامون سنگینه ماهیانه ۲۵ تومن

خرج خونه هم من میگم ماهی ۱۵ تا ۲۰ اونم واقعا یه زندگی و خورد و خوراک معمولی،بدون لباس و کافه رستوران

آخه چرا نسل ما باید اینقدر زیر سختی و مشکلات باشیم

هر چی فکر میکنم نمیدونم واقعا من خرجم بالاست،با دو تا دختر دبستانی،شماها چقدر ماهیانه به غیر اقساط خرج خونتون میشه؟

خدا بهتون کمک کنه.

ولی سعی کنید مستاجر نباشید

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

همون ۲۰ ت...

قسطامونم از ماه پیش سبک شدن ماهی ۱۰ تومن قسط میدیم

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرجت با دوتا بچه مدرسه ای 

عالیم هست

همچی گرون شده منو همسرم با همه ی مراعاتی ک داریم بازم ماهی ۳۰ فقط خرج خورد خوراکمون هست 

حتی یه کافه و رستوران درست و حسابیم نمیریم 

گناه ما این بود که تو این تایم تو خاورمیانه ی لعنتی بدنیا اومدیم💔

خدای رنگین کمان🕊️

ما سه تومن قسط میدیم

۸ تومنم خورد خوراکمونه

باقیشم پول دارو و چیزای دیگه

حقوق ۱۲،۱۳ تومنه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

اوضاع مالی خیلیا اینروزا خوب نیست همسر منم کم ک میاره عصبی میشه،خدا ب دادمون برسه

ان شاالله خونتون پرروزی

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
نیستیم عزیز،خداروشکر خونه داریم

میدونم عزیزم، میگم به خاطر اینکه خرجتون کمتر شه نفروشید مستاجر شید

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

همش منم همینو میگم آخه چرا اینجا به دنیا اومدم😮‍💨

چی بگم.. امیدوارم شرایط درست بشه از ما که گذشت حداقل نسل بعدی بتونن درست زندگی کنن

انقد استرس به ماشین فکستنی و یه خونه ۶۰،۷۰ متری رو نداشته باشن

خدای رنگین کمان🕊️