2777
2789

سلام یه ذکری هست خودم چند وقته که شروع کردم به گفتنش و واقعا برکت و رزق الحمدالله زیاد شده تو زندگیم 

دلم میخواست اگر کسی مثل من واقعا احتیاج داره اینجا ببینه و براش مؤثر باشه

ذکر اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان 

هستش حداقل 110 مرتبه هر روز بگید اگر بخواید بیشتر  و کمتر هم میشه (لطفا با یقین به اینکه حتما برکت زیاد میشه بگید)

حالا چجوری بگید مثلا پولی میاد تو حسابتون بگید 

غذا میپزید ....هر چیزی که می خرید بگید ذکر رو 

خواستید بیشتر سرچ کنید راجبش بدونید 

امیدوارم ازش استفاده کنید و لذتشو ببرید 

فقط منم دعا کنید🌹

معنیش چی میشه؟

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
معنیش چی میشه؟

این جمله نورانی بر روی استند، یادآور نعمت‌هایی است که از سوی امام زمان(علیه السلام) به ما می‌رسند. به معنای (خدایا به مولای ما صاحب الزمان برکت عنایت کن)

شما درواقع یجور شکر میکنی چون نعمت ها از سمت امام زمان میرسه به ما و شکر نعمت نعمتت افزون کند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.