2777
2789
عنوان

دخترم خوابشو تعریف کرد واسم ترسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 58 پست
بله میدونم برای ما هم پیشمیاد.کاهی ادم مریضه یا خسته ست.فعلا همون حرز رو حتما تهیه کنید ، ایات سخره ...

حرز خریدم از بازار تو کیف چرمی ولی بعدا گفتن اینا فایده نداره 

میزاشت مدتی گردنش  باز خسته شد ادیتش مزکرد در اورد 

به بازو بستن که خیلی سخته 

الان مشکلات ماورایی زیاد شدن

برین کانال مرگ هم زیباست توو ایتا

حصارخضری و چله ی نورشو انجام بدین

اگرم نوردرمانیشو شرکت کنیدم که از نظرخودمن خیلی خوبه.

تلگرامم کانال دارن

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینید دخترتون مشکلی نداره اما این دستورالعمل ها رو باید مداومت کنید همیشه هم شما هم دخترتون

اره ولی خوب من یه چیزیو کا سروع میکنم بعد مدتی خسته میشم میگم بابا خرابانی شدم میزارم کنار 

مداومت ندارم 

و با خودم میگم بعدش چرا باید مرتب بخونیم چیه که انقدر سایه سنگینه رو زندگیمون ما که گناه خاصی انجام ندادیم 

به کسی که بدی نکردیم چرا پس اینجوریم 

الان مشکلات ماورایی زیاد شدنبرین کانال مرگ هم زیباست توو ایتاحصارخضری و چله ی نورشو انجام بدیناگرم ن ...

اخه نمیدونم چقدر اینا تاثیر دارن یا برا جلب مشترین 

انگاری خودم بجز قران و مفاتیح چیز دیکه تی رو قبول ندارم میترسم یه شاخه جعلی باشه مشکلاتی بدتر پیش بیاره برامون 

اره ولی خوب من یه چیزیو کا سروع میکنم بعد مدتی خسته میشم میگم بابا خرابانی شدم میزارم کنار مداومت ند ...

اخه به گناه کردن ربطی نداره همیشه.گاهی یک فرد مستعد هست برای ارتباط گیری با ماورا یا همون اسیب پذیر ، گاهی هم انسانهای جاهل با اوردن طلسم و جادو به ما اسیب میزنن که اونم تقصیر خودمون نیست

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
اخه نمیدونم چقدر اینا تاثیر دارن یا برا جلب مشترین انگاری خودم بجز قران و مفاتیح چیز دیکه تی رو قبول ...

نه اینا قابل اعتماد نیستن امتحان نکنید 

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
اخه به گناه کردن ربطی نداره همیشه.گاهی یک فرد مستعد هست برای ارتباط گیری با ماورا یا همون اسیب پذیر ...

راست مسگی اینا رو خوندم قبلن 

جرا باید مستعد باشبم 

یه جیزی من سیدم دخترم نیست ولی اونم احتمالا رگ و ریشه داره به نظرت ربطی داره؟

از طرفی مشکلاتم رو کم و بیش اطرافیان هم دارن یعنی من فقط نیستم ممکنه واقعا چیزی نباشه یا اینکه همین طلسمای عمومی و همگانی باشه که میگن یهودیا واسه مسلمونا میگیرن ؟

راست مسگی اینا رو خوندم قبلن جرا باید مستعد باشبم یه جیزی من سیدم دخترم نیست ولی اونم احتمالا رگ و ر ...

نه به سید بودن ارتباطی نداره.خانواده تون کسی مشکل بختک گرفتگی و توهم دیداری شنیداری داره ؟ گره در زندگی ، نازایی دیر شدن ازدواج ؟

نه به سید بودن ارتباطی نداره.خانواده تون کسی مشکل بختک گرفتگی و توهم دیداری شنیداری داره ؟ گره در زن ...

همه اطرافیان هرکدوم یکیشو داره همه باهم نه 

بختک که میگی تودم برام اتفاق افتاده با مادرم اما زمانی روده که تحت استرط درس یا جیزی بودم 

همه اطرافیان هرکدوم یکیشو داره همه باهم نه بختک که میگی تودم برام اتفاق افتاده با مادرم اما زمانی رو ...

ببینید در این حد الان دیگه مهم نیست.بحمدلله مشکلی ندارین.توجه نکنین و اهمیت ندین.بهش فکر نکنید ولی خودتون رو ملزم کنید با رعایت این آداب و دستورات.اخرالزمان هست و مومنین هم مورد حمله شیاطین هستن اما به فضل خدا ما گنج هایی داریم که غیر مسلمین دستشون کوتاهه توی این بلبشوی متافیزیکی اخرالزمانی

چقد ترسناک منم چن وقت همش تو حواب کابوس میبینم میپرم انگار خیلیییی بده

به خاطر استرس و فشار عصبیه.

من هر وقت استرس دارم خواب مرگ و میر و فکر و اینا میبینم.

پدرم میگفت برای اینکه خواب ترسناک نبینی بهتره قبل از خواب،وصو بگیرید نمیدونم درسته یا نه 

هفت آسمان را بردرم،وز هفت دریا بگذرم گر دلبرانه بنگری در جان سرگردان من😎😎

ببینید در این حد الان دیگه مهم نیست.بحمدلله مشکلی ندارین.توجه نکنین و اهمیت ندین.بهش فکر نکنید ولی خ ...

گنج منطورت چیه؟

ب

حرفاتو قبول دارم ولی با خودم میگم چرا مگر نعوذو بلله قدرت حدا کمه که ازمون مراقبت نمیکنه چرا جلوشونو نمیگیره 

بلاخره ما حالص نیستیم اشتباهاتی داریم نو زندگی 

نمیشه که با کوچکترین اشتباهمون بهمون مسلط بشن 

گنج منطورت چیه؟بحرفاتو قبول دارم ولی با خودم میگم چرا مگر نعوذو بلله قدرت حدا کمه که ازمون مراقبت نم ...

آره والا 

گنج منطورت چیه؟بحرفاتو قبول دارم ولی با خودم میگم چرا مگر نعوذو بلله قدرت حدا کمه که ازمون مراقبت نم ...

خانوم شما دخترت به این چیزها زیاد فکر میکنه و می‌ترسه و از ترسش کم خوراک و بدخلق شده ربطی به دعا و طلسم نداره 

خواب حاصل تراوشات ذهنیه اکثرا و میگن هیچوقت خوابتون رو برای هیچکسی تعریف نکنید چون محتویات افکارتون رو برای طرف مقابل رو میکنید.

منم بچه بودم زیاد میدیدم .اصولا تو این سن آدم زیاد به این مسائل فکر میکنه و با عقل بچگی هم می‌ترسه.

نه بازم عرض میکنم قضیه همیشه اشتباهات ما نیست.

در مورد ازار این موجودات یک مثال میزنم ، الا اگه یه مزاحم شرور از تو کوچه شما رد بشه یه کلوخ برداره و از پشت سر بزنه تو سرتون و در بره میشه بگیم خدا کجاست و من که راهمو میرفتم و با این کاری نداشتم و اون ظالمانه زد پس چرا خدا اجازه داد؟ 

به حالت عادی و کلی اینها دنیاشون از ما جداست و بنای ابتدایی هم غیر از وسوسه و فهالیت در حوزه ذهن چیزی نبوده.اما متاسفانه تغییر سبک زندگی بشر در دوره هایی خصوصا دوره اخرالزمان که ما هستیم پای مزاحمت اینها رو بازتر کرده.مثلا چند سال پیش یک دریچه مهم به عالم ما باز کردن.همین فرقه کابالا خود ماسونها اینا مگه شبانه روز در تلاش برای مادی کردن جن نیستن ؟ و ما مردمی هم که ناخواسته از جرم و جنایت این شیطان پرست ها اسیب میبینیم خدا برامون جبران خواهد کرد ان شا الله.این مسائل برای مومن امتحان هست و ماجور خواهد بود