2777
2789
عنوان

دخترم خوابشو تعریف کرد واسم ترسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 58 پست
براش هروز اسفند دود کنید و ایت الکرسی یا ون یکاد ب گردنش اویزون کنید و دعای خیرالحافظون بخونید و فوت ...

تنبلیم میشه هروز اسپند دود کنم ولی اونیکیا رو چشم 

منطورت دعای و هو خیر الحافظا و هو الرحم الراحمین هست؟

۱۰ سالشه خودمم گاهی از این خوابا میبینم بچم فیلم ترسناک هم نمیبینه بهش گفتم خوابت الکی بوده ولی حقیق ...

خوب دستورالعمل های عمومی رو انجام بدین.توی مفاتیح بیشترشون هست‌.مثلا خواندن معوذتین و ایه الکرسی قبل از خ‌واب ، اذان گفتن در منزل با صدای متوسط توی اوقات شرعی ،دود اسفند و نمک قبل غروب افتاب ، ذکرحوقله صد بار ،صلوات و یا علی علیه السلام بی عدد ، از همه مهمتر حرز کبیر امام جوادعلیه السلام به بازو بستن ،ظرف کثیف ، ملحفه و لباس نجس نداشته باشین.خواندن روزی پنجاه ایه قران ، پاشیدن گلاب روی بالش قبل خواب

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره راست نیگی ولی واقعا یه دوره یکهو انگار اخلاقتش بهم میریزخ و خوومم همینطورم واقعا روحیم خراب میشه ...

دارم فک میکنم ینی مامان مام ازین تحلیلا میکرد ازما 

مهم نیس 

در مورد اون دعا ولی اگ دعا نویس معتبر پیدا کردی برو خیالت راحت شه ولی بچتون کاملا نرماله

چقد ترسناک منم چن وقت همش تو حواب کابوس میبینم میپرم انگار خیلیییی بده

اینم کوچیک بود شبا گاهی یهو از خواب میپرید میگفت یه عنکبوت سیاه دیدم اومد سمتم 

تو نت خوندم چیزای خوبی نبود 

ولی خوب بیحیال شدم 

گفتم شاید از استرسشه

دارم فک میکنم ینی مامان مام ازین تحلیلا میکرد ازما مهم نیس در مورد اون دعا ولی اگ دعا نویس معتبر پید ...

بچه ام که نرماله 

اره بابا مامانم هم میگم میگه چقدر خیالاتی چایی نبات بده خوب شه 

نه دعا نویس رو دوست ندارم میگن اگر کسی بره پای اجنه رو به خونش باز میکنه بیشتر 

تنبلیم میشه هروز اسپند دود کنم ولی اونیکیا رو چشم منطورت دعای و هو خیر الحافظا و هو الرحم الراحمین ه ...

بله عزیزم همون دعا قران تو اتاقش بذارید سوره جن و ناس رو بخونید و بهش یاد بدین شبا قبل خواب بسم الله بگه و صلوات بفرسته ایشالا خداحفظش کنه

دوستت دارم خدای قشنگم برای حاجت رواییم صلوات بفرس خوشگلم 

دارم فک میکنم ینی مامان مام ازین تحلیلا میکرد ازما مهم نیس در مورد اون دعا ولی اگ دعا نویس معتبر پید ...

دعا هم انداختم دور نفهمیدم کار کی بود و دعای چی بود هرچی بود انداختم دور 

اره راست نیگی ولی واقعا یه دوره یکهو انگار اخلاقتش بهم میریزخ و خوومم همینطورم واقعا روحیم خراب میشه ...

خوب پس کسی هم شیطنت میکنه براتون دیگه به چشم دیدین.با دور انداختن که حل نمیشه.همون دستور العمل ها که نوشتم انجام بدین به اضافه خواندن ایات سخره هفتاد مرتبه

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
خوب دستورالعمل های عمومی رو انجام بدین.توی مفاتیح بیشترشون هست‌.مثلا خواندن معوذتین و ایه الکرسی قبل ...

درست میگی سعی میکنم ولی کاقعا خر روز خرروز سختا انجام دادن خمه 

مخصا مثلا الان ضرفا رو نشتم چون حال ندارم 

اینم کوچیک بود شبا گاهی یهو از خواب میپرید میگفت یه عنکبوت سیاه دیدم اومد سمتم تو نت خوندم چیزای خوب ...

ببینید دخترتون مشکلی نداره اما این دستورالعمل ها رو باید مداومت کنید همیشه هم شما هم دخترتون

درست میگی سعی میکنم ولی کاقعا خر روز خرروز سختا انجام دادن خمه مخصا مثلا الان ضرفا رو نشتم چون حال ن ...

بله میدونم برای ما هم پیشمیاد.کاهی ادم مریضه یا خسته ست.فعلا همون حرز رو حتما تهیه کنید ، ایات سخره هم بخونید.معوذتین و ایه الکرسی

خوب پس کسی هم شیطنت میکنه براتون دیگه به چشم دیدین.با دور انداختن که حل نمیشه.همون دستور العمل ها که ...

یه دعا بود شبیه کلمات قرانی اصلا یادم نیست چی بود تو کلمه رب و حمد داشت یادمه فقط 

با خودم گفتم شتید چیز بدی نباشه  چون شبیه کلمه قرانه بعد انداختم دور .تو نت هم سدچ زدم همچین دعایی ندیدم 

بعدا میگم نکنه چیز بدی بوده