2777
2789
دانشگاه‌ ایران جز تاپ ترین و بهترین دانشگاه های کل ایرانه تو تهرانم هست رتبه زیر 700 منطقه میخواد و ...

مواقفم باهات کاملا. حتی همون تعهدی هم سخته واقعا قبولی ش.

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مواقفم باهات کاملا. حتی همون تعهدی هم سخته واقعا قبولی ش.

اره بابا بعضی ها واقعا نمیدونن چ خبره تو فضای کنکور 

فقط میگن ههه ازاد قبول شده😏

حالا خودشون همونم نمیتونن ها

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏

خیلی دانشگاه خوبیه رتبه خیلی خوبی میخواد

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

نه روزانه است بدون تعهد

روزانه ها زیاد نشد ، تعهدی ها و ازادا ظرفیتشون زیاد شد

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

کابررای سایت پس چرا یکی تاپیک میزنه میگن پزشکیهمه میگید به چه دردی میخوره اشباع شده فلان شده

اونا یه سوال دیگه پرسیدن ، ایشون یه سوال دیگه

هرکی ام میگی پزشکی اشتباع شده اشتباه میکنه

بین قصابا خوب بین کنکوریا دیگه

منظورم اطرافیان هست. توی خانواده ای که همه رشته های تاپ در بهترین دانشگاه های دولتی قبول می شن. نه پزشکی اونم اگر دانشگاه تهران و بهشتی نباشه چیز خاصی نیست. توی خانواده ای که پدر و مادرها هیچ کدوم تا دیپلم هم ندارند و بچه ها همه کاردانشی هستند خب این خیلی هست.
جمع مقایسه جمع کنکوری ها نیست. جمع افراد اطرافت توی مدرسه و خانواده است. 

به نظرت دندان خوبه یا پزشکی

در طولانی مدت پزشکی بهتره اما اگه کسی شرایط مالی خانوادش خوب نیس دندون پزشکی گزینه ی بهتریه براش