منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
روزانه ها زیاد نشد ، تعهدی ها و ازادا ظرفیتشون زیاد شد
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
کابررای سایت پس چرا یکی تاپیک میزنه میگن پزشکیهمه میگید به چه دردی میخوره اشباع شده فلان شده
اونا یه سوال دیگه پرسیدن ، ایشون یه سوال دیگه
هرکی ام میگی پزشکی اشتباع شده اشتباه میکنه
منظورم اطرافیان هست. توی خانواده ای که همه رشته های تاپ در بهترین دانشگاه های دولتی قبول می شن. نه پزشکی اونم اگر دانشگاه تهران و بهشتی نباشه چیز خاصی نیست. توی خانواده ای که پدر و مادرها هیچ کدوم تا دیپلم هم ندارند و بچه ها همه کاردانشی هستند خب این خیلی هست. جمع مقایسه جمع کنکوری ها نیست. جمع افراد اطرافت توی مدرسه و خانواده است.
در طولانی مدت پزشکی بهتره اما اگه کسی شرایط مالی خانوادش خوب نیس دندون پزشکی گزینه ی بهتریه براش