2777
2789
عنوان

دخترم خوابشو تعریف کرد واسم ترسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 58 پست
خانوم شما دخترت به این چیزها زیاد فکر میکنه و می‌ترسه و از ترسش کم خوراک و بدخلق شده ربطی به دعا و ط ...

مک قبلن چیزی از خوابهام براش نگفتم 

ولی خوب بلاخره از تو مدرسه یکوقت چیزی میشنون 

اینم نگفت جن داره گفت مرد سیاه زشتی بوده 

من خودم تعبیر کردم تو ذهن خودم 

درکل چون خودم خوابهای عجیب دیگه دیده بودم مثل اینکه یکبار دیدم تو خونهدامون یه شبستون پر جنه که یهو اومدن بهمون 

یا دیدم رو زمین کلی حشره مرده هست یکیش پای شوهرم رو نیش زد 

یعد این خوابهام مرتب اتفاقهایی میفتاد منو به فکر فرو برد 

یا دیدم گرگ یا سگ سیاهی پشت بچه دومم رو گاز گرفت از همون هفته یه مشکل شقاق مقعدی واسش پیش اومد و مرتب یبس شدید با ترس زیاد میشد 

یا دیدم یک زن چادری از لابلای در تو خونمون مار میندازه بعدن  یه خانمی هی تلاش داشت رابطه منو و شوهرم رو از رو همین چادر نزدن خودم خراب کنه و گوش شوهرم رو پر میکرد گه به زنت بگو چادر بزنه

بگم خیلی زیاد میشن 

هرچند میگن خواب حجت نیس 

یک مورد مهم ، دختر خانم شما قوه خیالش قوی هست.تا زمانیکه بزرگ بشه و ان شا الله خودش تطهیر قوه خیال کنه و اینکه عقل بر خیال غالب بشه یه مقدار این خواب ها و...پیش میاد.تا میتونید توجهش رو از خواب هاش پرت کنید.باید باور کنه که یک خواب بی ارزش و ساخته ذهن بوده.نباید بترسه

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک مورد مهم ، دختر خانم شما قوه خیالش قوی هست.تا زمانیکه بزرگ بشه و ان شا الله خودش تطهیر قوه خیال ک ...

این درسته من خودم بیشتر ترسو ام 

یعنی چون من خودم هنو عاقل نشدم ایت چیزا روم اثر داره؟

۱۰ سالشه خودمم گاهی از این خوابا میبینم بچم فیلم ترسناک هم نمیبینه بهش گفتم خوابت الکی بوده ولی حقیق ...

بچه ها تو این سن زیاد در مورد این چیزا صحبت میکنن و میترسن بخاطر اونه که خواب میبینه 

یادش بخیر ما هم تو دوران دبستان و راهنمایی آنقدر از بچه های مدرسه و هم سامون از این‌چیزها می‌شنیدیم که میترسیدم تنهایی برم دستشویی و همش در موردشون فور میکردم و ترس کل وجودمو نیگرفت و خواب هم میدیدم 

نگران نباش طلسم کجا بود اونم برای دختر بچه 

این درسته من خودم بیشتر ترسو ام یعنی چون من خودم هنو عاقل نشدم ایت چیزا روم اثر داره؟

عقل به اون معنای عام نیست.عقل در اصطلاح عرفانی متفاوته.یه ادم شصت ساله هم ممکنه غلبه قوه خیال داشته باشه.مثل خیلی از مدعیان دروغین عرفان.مدیریت کردن و سرو سامان دادن به خیال رو باید مطالعه کنید.

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
بچه ها تو این سن زیاد در مورد این چیزا صحبت میکنن و میترسن بخاطر اونه که خواب میبینه یادش بخیر ما هم ...

پس دلیل اخلاقها و روحیات یهویی بدمون چیه 

یه برحه انگاری هم کار شوهدم با مشکل میخوره 

هم اخلاقای بچه ها خراب میشن 

هم روحیه امون بهم میریزه 

هم وسایلمون میسوزن 

هم اطرافیان یهو پاچه مسگیرن 

مریض میشم همزمان 

بعد دوباره اروم میشه وصهیت 

دوباره از سر اول 

ماهی یکبار اینطور میشیم تا وضهیت استیبل بشه باز از سر اول 

این درسته من خودم بیشتر ترسو ام یعنی چون من خودم هنو عاقل نشدم ایت چیزا روم اثر داره؟

خود ترس یک عامل برای شیطنت اونها هست.دقت کنید ادمایی که میگن ما به ابن چیزا اعتقاد نداریم خیلی کمتر درگیرمیشن.چون باور و به تبع اون ترس ندارن.هر قدر توحید قوی تر بشه ترس ها کمتر میشه

عقل به اون معنای عام نیست.عقل در اصطلاح عرفانی متفاوته.یه ادم شصت ساله هم ممکنه غلبه قوه خیال داشته ...

از کجا میشه راجب همچین موصوعی مطالعا کنم؟ببخشید خیلی امشب سوال پرسیدم ازت ممنون از راهنمایی های ارزشمندت

از کجا میشه راجب همچین موصوعی مطالعا کنم؟ببخشید خیلی امشب سوال پرسیدم ازت ممنون از راهنمایی های ارزش ...

مباحث علامه حسن زاده املی ، استاد صمدی املی ، ایت الله احدی ، استاد شجاعی اینها خوبن

از کجا میشه راجب همچین موصوعی مطالعا کنم؟ببخشید خیلی امشب سوال پرسیدم ازت ممنون از راهنمایی های ارزش ...

خواهش میکنم انجام وظیفه ست🌹

زنده باشید در پناه حق

عاقبتتون بخیر یا حق

پس دلیل اخلاقها و روحیات یهویی بدمون چیه یه برحه انگاری هم کار شوهدم با مشکل میخوره هم اخلاقای بچه ه ...

والا چی بگم اگه هما اینها با همه 

تند خوانی سوره بقره دانلود کن تو خونه بزار با صدای بلند پخش بشه هر روز یا هر چند روز 

عصر سه شنبه و عصر جمعه اسپند بگیر تو دستت چهار قل بخون بلند تو خونه بگرد  و دود کن تمام گوشه های خونه و دور سر همسر و بچه هات و خودت بگردون در روایات داریم  شیطان رو از خونه‌تون دور میکنه و بخاطر طبع گرمش سردی مغز رو از بین میبره و آرامش میاره و برای دفع چشم زخم هم خوبه 

حدیث کسا از علی فانی دانلود کن و هر چند روز تو خونه با صدای بلند پخش کن عزیزم آنقدر قشنگ یبار هم معنیشو از مفاتیح و کتاب دعا بخون که بفهمی چقدر برکت داره در موردش سرچ کن آنقدر خوبه

آیه الکرسی دارم بخون 

من همیشه اینکار ها رو انجام میدم خدارو شکر خیلی حس خوبی به آدم و خانواده و خانه میده 

البته چیزهای نجس رو از خونتون دور کن و پاک کن تا راه ورود فرشته ها رو به خونه و زندگیتون باز کنی تا برکت بیاد به همراه آرامش