2777
2789
عنوان

کسب و کار بسته بندی خانم بهزادی

3112 بازدید | 19 پست

کسی شنیده اسم خانم بهزادی؟

میگن بسته بندی مواد غذایی و‌ لوازم اینا هستش

بعد برای هر ۱۰۰۰تا کیف ۴۵ میلیون پول میده بنظرتون راسته؟ ۱۰۰ هزار تومن پول ثبت نام میخواد

۱۰۰بزن تا بلاکت کنه

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دایم تولیدی کیف داره .هزارتا بیشتر بسته بندی داره ، ولی ۴۵میلیچن نمیده برای این کارررررر!!!کلاهبرداریه.

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

والا منم توی روبیکا پیدا کردم قیمتش وسوسه کننده بود اون گفت 350 بده   الان دیدم نوشته 200بدید  بعدم هی میگه نیرو نمیخواییم ولی بازم میگه ثبت نام می‌خواهیم، کلا مشکوکه 

یعنی همه چیز درست میشه؟  

چند ساله شیوه کلاهبرداری و کارشون اینه ۱۰۰ هزار  تومن رو که بزنید دیگه جوابتونو نمیدن 

از اونجایی که مبلغ کمه کسی دنبال شکایت نمیره 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
چند ساله شیوه کلاهبرداری و کارشون اینه ۱۰۰ هزار تومن رو که بزنید دیگه جوابتونو نمیدن از اونجایی که ...

اره منم خودمم شنیدم 

ولی یکی از آشناها میگه پول زدم برام وسایل فرستاد