اره منم خودمم شنیدم ولی یکی از آشناها میگه پول زدم برام وسایل فرستاد
من تا الان هرچی دیدم بدون استثنا کلاهبرداری بوده فقط جالبه برام که فتا برخوردی نمیکنه
آخه شما باید از اونا حقوق بگیری نه اینکه یه پولیم به اونا بپردازی
زنده باد کشور عزیزم ایران زمین. ❤️🤍💚 آنها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسمبه نقش و نگار تخت جمشید قسمکه ایران همی قلب و خون من استگرفته ز جان از وجود من استبخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
سلام بله من شنیدم یه کاناله توی تلگرام موقع ثبت نام گفت حدود ۳۰۰ هزارتومن بدید تا ثبت نام بشین ، دادم، بعد گفت حدود ۲ میلیون تومن بدید برای ضمانت کالا ، دادم، بعد گفت حدود ۳ میلیون و ۷۰۰ هزارتومن دیگه بدین برای بیمه ی کار که توی مسیری که بسته بندی ها میاد اتفاقی نیفته، دادم، بعد گفت حدود ۲ میلیون دیگه بدید واسه ثبت نهایی کار، گفتم چرا اینقدر پول میگیری مسخره شو در آوردی شماره آقای رستگار داد که زنگ بزن برات توضیح بدن. زنگ زدم یه چیزایی گفت و پول ثبت نهایی هم دادم، بعد گفت فلان مقدار هم بریز واسه پول باربری، گفتم اون خانم که قبل شما صحبت می کردم که گفت هزینه ی باربری با شرکته! گفت اون خانم اخراج شد هرکی اشتباه کنه زود اخراج میشه. گفتم آقا دیگه کار رو نمیخوام پولمو پس بده، گفت پولت توی سیستم بلاک شده میخوای آزاد کنی و پس بگیری حدود ۲ میلیون دیگه واریز کن!