2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جان

وزن بچت روبه گرم تبدیل کن وبعدتقسبم بر ۱۰ کن وعددبدست اومده رو با۲۵۰ جمع کن یه عددی بدست میادبعداگه خواستی دوساعتی یک باربدی عددروتقسیم بر۱۲ کن اگه بخای ۳ ساعتی یک بارشیربدی تقسیم بر۸ کن واگربخای چهاساعتی یک باربدی تقسیم بر شش کن میزان شیرخشک بدست میاد

وزن بچت روبه گرم تبدیل کن وبعدتقسبم بر ۱۰ کن وعددبدست اومده رو با۲۵۰ جمع کن یه عددی بدست میادبعداگه ...

باشه ممنون عزیزم البته دخترم دیگه ۲۰ ماهشه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

وزن بچه رو به کیلوگرم تبدیل کنیدتقسیم بر ۱۰ کنیدوبه اصافه ۲۵۰ کنید.عدد بدست اومده رو بسته به ساعتی ک میخاین به بچه شیربدیدتقسیم کنید.اگه دوساعتی یک بارشیرمیدیدعدداخرروتقسیم بر۱۲ کنیداگه سه ساعتی یک بارشیرمیدیدتقسیم بر۸واگه ۴ساعتی یک بارتقسیم بر۶ کنید.مثلابرای بچه خودم ۴کیلویه.میشه ۴۰۰۰گرم وتقسیم بر۱۰ میشه ۴۰۰ودرمرحله بعد۴۰۰+۲۵۰=۶۵۰وچون من دوساعتی یک بارشیرمیدم تقسیم بر۱۲ میکنم12÷650=۵۵ پس من باید دوساعتی ۵۵ سی سی شیربدم به بچم 

عزیزم برا من حساب میکنی پسرم ۳۲۸۰ گرم بود ۱۱ میشه یکماهش

ببین چهارساعتی ۹۰تابهش بده واگه میخایساعتی بهش بدی ساعتی سی تابهش بده یعنی ساعتی یک قاشق.اینجوری وزنش راحت میره بالا