2777
2789

من فک بالام ارتودنسی داشتم و هفته پیش بازشون کردم، پشت شیش تا دندون جلوم ریتینر ثابت گذاشت دکتر و گفت باید چندسال بمونه و همچنین متحرکم داد ک شبا بذارم

الان نمیتونم این دندونامو نخ دندون بکشم، خب اینجوری که دندونام میپوسن 

میشه بگید شما چیکار کردید برا بهداشت ریتینر ثابتتون، کلی غصه خوردم و میگم غلط کردم ک ارتودنسی کردم اصلا.. 

عزیزم دکتر برای من ریتینر نزاشت فقط متحرک داد ک اونم تمیز کردنش راحته من یک سال گذاشتم دیگه نزاشتم

اگه میدونستم ریتینر ثابت انقد بدبختی داره نمیذاشتم بذاره 

دیوونه شدم بخدا، اگ دندونام پوسیده بشن چه خاکی ب سرم کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط فک بالا چند در اومد؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

خب دندوناتون نپوسید؟ چون عبوردهنده هم حتی از بالای دندونام رد نمیشه

نه اونموقع اوکی بود . اره نخ رد نمیشه البته من تو سن پایین انجام داده بودم ارتودنسی رو که پر کردنی هام کم بود و نیاز به نخ دندون زیاد نداشتم . الان هرشب باید نخ دندون بکشم

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

اسی لطفا بگو هزینش چقدره

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

نخ نمیکشم چون اصن رد نمیشه بخاطر همون ریتنرهرچند دندوناممم ب هیچ عنوان اصن فاصله نیس بینشون ک بگم جی ...

دقیقا برای منم هیچ فاصله ای نیست ک از بالای دندونم بتونم رد کنم، الان استرس گرفتم که برای بهداشتشون باید چیکار کنم

تو گوگل چیزی به نام واترجت دیدم، نمیتونم جایگزین نخ دندون میشه یا نه