2777
2789
یعنی میشه یه روز برسه که ماهم طعم مادرشدن و بچشیم 😭خداااااچقدر انتظار سخته

انشالا گلم شما هنوز خیلی جوونی هروز هم علم پیسرفت میکنه داروهای بهتر اما حتما زیر نظر یه دکتر خوب باش

خدایا رضایت تو حاجت روایی منه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالا گلم شما هنوز خیلی جوونی هروز هم علم پیسرفت میکنه داروهای بهتر اما حتما زیر نظر یه دکتر خوب با ...

دکترم واقعا خوبه ازش راضی هستم خیلی برام وقت میزاره و هر دارویی که میده فوری در موردش تحقیق میکنم میبینم دکترم بهترین تصمیم و درموردم گرفته اگه این ماه بارداری رخ نده به احتمال زیاد ای یو ای کنم اخه الان چهار ماه هست که درمانم سینال اف هست و اچ سی جی اگه این ماه نشد باید روش درمانم و تغییربدم 🙁

خدایا شکرت 🙏
دکترم واقعا خوبه ازش راضی هستم خیلی برام وقت میزاره و هر دارویی که میده فوری در موردش تحقیق میکنم می ...

انشالا هرچی زودتر باردار شی گلم اسم دکترت چیه و کجا هستی؟

🔻همین الان یهویی یه آرزوی قشنگ تقدیمتون😍 آرزو دارم؛ ناخواسته به دست آورید، آنچه را که بیصدا ...

الههی امییییییین گلم😍❤❤❤❤❤

شیرازم اسم دکترم علیرضا جاودان هست کارش عالیه

بااول که رفتم پیشش اسفند سال ۹۵بود همون ماه با دارو باردارشدم اما تو هفته هفت سقط خودبخودی رخ داد البته چون تو ایام عید بود و مطب ها تعطیل و بیمارستانهاهم شلوغ و بدون رسیدگی بود دلیل دیگه ای براش پیدا نکردم ولی از اون موقع تاحالا زیر نظرشم واز بعد سقط الان چهارماه دوباره اقدام کردم 

خدایا شکرت 🙏
ببین گلم تا چند ماه فقط باید متفورمین استفاده کنی تا پریود منظم شه هر موقع پریود منظم شد باید لتروزو ...

رست میگن دوستمون اول نباید این داروها استفاده کرد.من دکترم اومد همون ماه اول کلومفین بهم داد و همه چیزو افتضاح و بدتر کرد

خدایا از رحمتت نا امید نیستم
رست میگن دوستمون اول نباید این داروها استفاده کرد.من دکترم اومد همون ماه اول کلومفین بهم داد و همه چ ...

برا منم کلومفین داده ینی مصرف نکنم؟

خوش اومدین ب زندگی من و باباییی نینی کوچولوهام خدا جونم فرزندمو نذر امام زمانم میکنم ک وقتی اومد در رکابش باشه ان شالله😍😍😍خدا جون همه ی دوستام و منتظرا رو دامنشونو سبز کن مرسییییی ک هسستیییی
برا منم کلومفین داده ینی مصرف نکنم؟

والله بسته به شرایطط داره . اما دکتر من کلومفین تنها بدون متفورمین داده بود که دکتر جدیدم گف نباید تنها میداد . و در کل اعتقاد دکترم اینه اولین قدم نباید تحریک کننده خورد چون ذخیره تخمدانو کم میکنه. من 3 ماه دوفاستون و متفورمین بهم داده و این ماه رفتم سنو گف وضعیت تخمدانت خوبه

والله بسته به شرایطط داره . اما دکتر من کلومفین تنها بدون متفورمین داده بود که دکتر جدیدم گف نباید ت ...

من 4 ماه دوفاستون خوردم قطع کردم باز پریود نشدم باز رفتم دکتر اینبار متفورمین و کلومفین و دوفاستون داد نمیدونم چیکا کنم

خوش اومدین ب زندگی من و باباییی نینی کوچولوهام خدا جونم فرزندمو نذر امام زمانم میکنم ک وقتی اومد در رکابش باشه ان شالله😍😍😍خدا جون همه ی دوستام و منتظرا رو دامنشونو سبز کن مرسییییی ک هسستیییی
من 4 ماه دوفاستون خوردم قطع کردم باز پریود نشدم باز رفتم دکتر اینبار متفورمین و کلومفین و دوفاستون د ...

خب عزیزم اگر اول اون درمانا کرده و نشده دیگه اشکال نداره بخور . مث من بدنم نیاز نداشت و بدون هیچ درمانی اول کلومفین داد اونم به تنهایی و بدون متفورمین