2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه هامن تابستون میرفتم دکتربهم فقط متفورمین وکلومفین داد5تاکه همشونخوردم روز10پری فولی 18 داشتم بدونه ورزش 

دوماهه میرم یه دکتردیگه کلی متفورمین اسدفولیک ولتروزول وآمپول زدم روز 11پری فولی 6و7دارم تازه اندومترم 5هستش وایروبیک هم میرم به نظرشماایروبیک میتونه مانع بزرگ شدن فولی وآندومترپایین بشه

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

من عزیزم

البته شدید نبود. ولی بالاخره پلی کیستیک بود. منم خیلی میترسیدم. ولی بعداز2 ماه متفورمین خوردن باردار شدم

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
بچه هامن تابستون میرفتم دکتربهم فقط متفورمین وکلومفین داد5تاکه همشونخوردم روز10پری فولی 18 داشتم بدو ...

وزنت چقدره گلم و پریود هات منظمه؟

خدایا رضایت تو حاجت روایی منه
وزنت چقدره گلم و پریود هات منظمه؟

اونموقع که نرفتم ورزش 64بودم الان لاغرکردم شدم 60ولی اوضام اونموقع بهتربود

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
سلام عزیزم من خودم پلی کیستیک شدید بودم همسرم هم الیگو اسپرم دکتر گفت باید ای وی اف کنید اما ما توجه ...

گلم هیچ دارویی استفاده نکردی؟

سلام منم پلی کیستیک هستم و چهارساله اقدامم انواع قرص ها و آمپولهارو استفاده کردم هرماه هم با کلی امید ناامیدمیشم😔امروز باید آمپول سینال اف بزنم وروز ۵پری هستم برام دعا کنید این ماه .ماه شانسم باشه دیگه خسته شدم از هرچی آمپوله

خدایا شکرت 🙏
اونموقع که نرفتم ورزش 64بودم الان لاغرکردم شدم 60ولی اوضام اونموقع بهتربود

ببین گلم تا چند ماه فقط باید متفورمین استفاده کنی تا پریود منظم شه هر موقع پریود منظم شد باید لتروزول و کلومیفن بخوری این داروها در حال حاضر فقط اوضاع رو بدتر میکنه و ریسک سقط رو زیاد میکنه..حتما برو پیش یه دکتری که دل سوز باشه نه اینکه فقط بی حساب کتاب دارو بده...قرص و امپول برای مرحله ی اخر درمان .لعنت به دکترایی که هیچی حالیشون نیسن و بدن مارو کردن ازمایشگاه

سلام منم پلی کیستیک هستم و چهارساله اقدامم انواع قرص ها و آمپولهارو استفاده کردم هرماه هم با کلی امی ...

منم پلی کستیک ام وتخمدانهام به گفته ی دکترم کارنمیکنه منم 2ساله منتظرم خسته شدم واقعا

ببین گلم تا چند ماه فقط باید متفورمین استفاده کنی تا پریود منظم شه هر موقع پریود منظم شد باید لتروزو ...

باشه ممنون گلم 😢😢😢

سلام منم پلی کیستیک هستم و چهارساله اقدامم انواع قرص ها و آمپولهارو استفاده کردم هرماه هم با کلی امی ...

الهی امین گلم 😢❤❤❤