2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن وقتی داروی خیلی گرم ک من خوردم برای بارداری انزیم کبدم روبرد بالایعنی حرارتش بالابرد

راستی شماچنده انزیم کبدت؟

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

ن وقتی داروی خیلی گرم ک من خوردم برای بارداری انزیم کبدم روبرد بالایعنی حرارتش بالابردراستی شماچنده ...

علائمت چی بود گلی؟

خدایا اگر‌ من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه😏😒🤨🫠کاربر جدید نیستم 😝😁

علائمت چی بود گلی؟

خودم کلاچربی خون دارم کلسترول بالاتری گلیسیرید بالاتوی ازمایش نوشته بودجوش زیادمیزنم لعنت بهش وچربه بدنم همیشه کف سرم واویلابعضی وقتامیگم شتیدریزش موام بخاطر گرم بودن کف سرمه اخه تونتم نوشته بود

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

خودم کلاچربی خون دارم کلسترول بالاتری گلیسیرید بالاتوی ازمایش نوشته بودجوش زیادمیزنم لعنت بهش وچربه ...

منم جز اینا فقط موهام یه روز در میان چرب میشه البته خیلیم ور میرم با موهام ، چون خیلی گرمی میخورم پرسیدم یوقت نزنه کبدمو داغون کنه جوش اصلا نمیزنم 

خودم کلاچربی خون دارم کلسترول بالاتری گلیسیرید بالاتوی ازمایش نوشته بودجوش زیادمیزنم لعنت بهش وچربه ...

منم جز اینا فقط موهام یه روز در میان چرب میشه البته خیلیم ور میرم با موهام ، چون خیلی گرمی میخورم پرسیدم یوقت نزنه کبدمو داغون کنه جوش اصلا نمیزنم 

منم جز اینا فقط موهام یه روز در میان چرب میشه البته خیلیم ور میرم با موهام ، چون خیلی گرمی میخورم پر ...

گرمی مث چیامیخودی ک میتدسی انزیم کبدی بره بال؟ببین من داروی بارداری خوردم ی مدت ۱سالم نشد بعد سونوم ک کبدم اوکی بود انزیمم رفت بالادکترگف ایقدر زودنمیره بالاانزیمت قطعایچی خوردی 

گرمی مث چیامیخودی ک میتدسی انزیم کبدی بره بال؟ببین من داروی بارداری خوردم ی مدت ۱سالم نشد بعد سونوم ...

داروی بارداری چیه؟

من زنجبیل و زیره سبز و خرما و فلفل و خیلی دوست دارم هروز ولی کم میخورم 

داروی بارداری چیه؟من زنجبیل و زیره سبز و خرما و فلفل و خیلی دوست دارم هروز ولی کم میخورم

قرص خوردم اوزیل گلای وانس این لعنتیا خیلی گرم بودن

ن اینای ک میخوری خوبه خرماک خیلی واجبه تاهمیشه بخورنترس 

قرص خوردم اوزیل گلای وانس این لعنتیا خیلی گرم بودنن اینای ک میخوری خوبه خرماک خیلی واجبه تاهمیشه بخو ...

این قرص فقط برای بارداریه؟ نمیشه به عنوان گرم کننده بدن و میل جنسی بخوریم؟😐🤭🫢

واسه من یکی ۳۲،یکی۳۵

واکجاانزسمت بالاس،؟خدای دقت کن شمادقییقانرمالش ۳۴ هستش ک شماایقدری انزیم کبدی یکی بیشترنیس چجوریه ک برای شما دوتاس ؟من انزیم کبدیم باید۳۴ میبود  ۱۳۴بودا