2777
2789
این قرص فقط برای بارداریه؟ نمیشه به عنوان گرم کننده بدن و میل جنسی بخوریم؟😐🤭🫢

ن مگه شمامیل جنسیت؟کمه؟شوهرتم کمه ؟

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

واکجاانزسمت بالاس،؟خدای دقت کن شمادقییقانرمالش ۳۴ هستش ک شماایقدری انزیم کبدی یکی بیشترنیس چجوریه ک ...

نه عزیزم دو تا انزیم کبدی داریم 

ast va  alt 

اخه رنج نرمال ازمایش زده باید تا ۳۱ باشه

شما چیکار کردی خوب شد انزیمتون؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم دو تا انزیم کبدی داریم ast va alt اخه رنج نرمال ازمایش زده باید تا ۳۱ باشهشما چیکار کردی خ ...

ویگه ازمایش ندادم ولی قرصامو ترک کردم ن یکم بهترشدم خیلی کم قرص میخورم من کلسترول تری گلیسرید اینام همش ۳۰۰بودن 😭من ارثیه غذام خیلی کم روغنه ولی بازم چربیم بالاس😭😭😭خیلی خستم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

🤣🤣🤣🤣من میخوام یکاری کنم واسه شوهرم کم شه راهی بود بگو

بهش سردی بده🤭🤭🤭 دوغ و عرق کاسنی و ماست و..😂😂😂

خدایا اگر‌ من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو حتما حکمتی توشه😏😒🤨🫠کاربر جدید نیستم 😝😁

پس هیچی نه کم نیست میخوام بیشتر بشه شوهرمم همینطور 🫠

بیاک پیش خوب کسی اومدی اول سنتوبگوشوهرتم بگوچقدره سنش 

شوهرم ۲۷ خودم ۳۱😂😂

ببخشید چرااختلاف سنی مشکلی نداشتین؟😁😁😁😂

عزیزم توی غذاهات ادویه جات گرم دارجین زنجبیل وفلفل سیاه ک ازهمش بهتره و معجزه میکنه زیادبریز خرماهرروز بخورید

جینسینگ بخر بخورید دوتاتون ببین غوغامیکنه مواظب باش جرنخوری😂فقط شوهرتم کمر دولانشه🤣یادت نره این اخری خیلی موثره دم کنید بخورید

چای همیشه باهل یازعرون یادارچین چوبش بخورید اگ میخای شوهرت شباخابوازت بگیره اینکارابکن  واینم بگم ورزش مهمه توی اعتمادبنفس ورابطه وهیکلتوچون ایده ال میکنه شماشوهرت جوونه و هنوز عطش جنسیش غوغانکرده و روب افزونیه واول راهه بفرستش باشگاه خودتم برو حتما

ببخشید چرااختلاف سنی مشکلی نداشتین؟😁😁😁😂عزیزم توی غذاهات ادویه جات گرم دارجین زنجبیل وفلفل سیاه ک ...

نه گلی اصلا بهم‌نمیخوره سنم🥺🤭 راجب بدن هم تعریف نباشه عالیم 😍

اینایی که گفتی هم میخورم جز جنسینگ ، چاق میکنه؟ نمیخوام چاق شم یوقت

شوهرمم خیلی خوب بود جدیدا بخاطره یه سری مشکلات جنسی و جسمی و روحی سرد شده یکم ، خودمم خوبم ولی دلم‌میخواد بیشتر باشه میلم😂😂😂

نه گلی اصلا بهم‌نمیخوره سنم🥺🤭 راجب بدن هم تعریف نباشه عالیم 😍اینایی که گفتی هم میخورم جز جنسینگ ، ...

چاق نیمکنه نترس بخور شوهرتم هنیشه ارامش خاب کافی ورزش منظم روبراش مهیاکن قول میدم باخوردن اینا جربخوری🤣بخصکص جینسنگه

چاق نیمکنه نترس بخور شوهرتم هنیشه ارامش خاب کافی ورزش منظم روبراش مهیاکن قول میدم باخوردن اینا جربخو ...

پس میخرم 😂😂😂 مرسی بابت راهنماییت عزیزم🤭🥺😍

نه عزیزم دو تا انزیم کبدی داریم ast va alt اخه رنج نرمال ازمایش زده باید تا ۳۱ باشهشما چیکار کردی خ ...

آنزیم منم عین تو بود 36 بود باید 31 میبود

حالا تو سونو کبد دادی ببینی کبدت چربه یانه

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید)