2777
2789
عنوان

انتخاب امام حسین بودم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 39233 بازدید | 653 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭😭😭خیلی قشنگه تااوردیم بردیم نصفش کردیم

عکسشو میفرسی

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
خیلی خوب بودحس وحالش خیلی😭چه بنده اشتباهی ام انتخاب کردخاک توسرم ک بازم نمازوشل گرفتم😭

تو‌رو دیدن چرا اخه نماز رو شل میکنی

حیف نیست

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿

ولی امام رضا همیشه حواسش بهم بود

دو روز پیش ب دلم‌مشد افتاد ب مامانم گفتم نظرت چیه ب جا اینکه بیام خونه برم‌مشد 😂 ب شوخی

دیشب دوستم‌ زنگ‌ زد ی فرصت مشد برام‌پیش اومد🫠

ذوق ذوقی شدم ولی حیف صلاح نبود برم 🥲

دلم‌میخواد برم‌ولی بشینم باب الجواد هی باهاش صحبت کنم 

برم‌توحید خانه هی بگم هی بگم اینقد بگم تا جفتمون سردرد شیم 🥲🥺

امام رضای مهربونم امام رئوفم دورت بگردم عشق منی 

.....

ان شاءالله امام حسین همه جا دستت رو بگیره، چقدر دلت پاکه، عزیزِ مهربون🥺💔

ممنونم عزیزم ان شاالله 

دستگیر شما هم باشه

بانوی مهربان♥💐😘

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

خیلی خوب بودحس وحالش خیلی😭چه بنده اشتباهی ام انتخاب کردخاک توسرم ک بازم نمازوشل گرفتم😭

واقعا چرا...؟ نذار شیطون بهت مسلط بشه... 

این دعوت امامت بوده به نماز خودن.... شیطنو سر بلند نکن 😔😔

منم اربعین امسال خیلی بهم چسبید واقعا احساس کردم امام حسین بغلم کرده

سلام لطفا برای شفای محمدصادق و خواهرش یه دونه صلوات بفرستید یا دعا کنید. اگه اهل نماز شب هستید موقع نماز شب دعاشون کنید .خیر دنیا و آخرت ببینید

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

واقعا چرا...؟ نذار شیطون بهت مسلط بشه... این دعوت امامت بوده به نماز خودن.... شیطنو سر بلند نکن 😔😔 ...

چقدخوب بودامسال وای اصلاباگوشت وخونم حس میکنم اونایی که میان کفرمیگن والان دیگه نمیتونم بفهمم من نه محجبه ام نه خیلی هذب الهی ولی عاشق خداومخلص امامامم