2777
2789
عنوان

انتخاب امام حسین بودم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 39229 بازدید | 653 پست
منوخواهرم وهمسفرامون که۳تاخانم دیگه بودن کنارهم بودیم همسرمم بودیه آقااومدبی دلیل گفت ازکجااومدیدگفت ...

خوشبحالت

معشوق واقعیم امام حسین بود اما بد تنهام گذاشته مدتیه دلم خیلی ازش گرفته واسه قدم به قدم گذاشتنم توی اربعین ازش جون میگرفتم حیف که لایق نبودم

کسی که به بلوغ عقلی رسیده در تاپیک هام شرکت کنه🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منه بدبخت چی کم داشتمکه به بار بهم محل نزاشتاااااااای دلم برا خودم میسوزه💔

نمیدونم بگم خوش ب حالت نرفتی یابگم حیف که نرفتی من تاقبل اینکه برم تواین وادیا نبودم رفتم اومدم عاشق شدم نیمه من جاموندکربلا😭

منوخواهرم وهمسفرامون که۳تاخانم دیگه بودن کنارهم بودیم همسرمم بودیه آقااومدبی دلیل گفت ازکجااومدیدگفت ...

🥹🥹چه حسه قشنگی

خادم نجف درست می‌گفته چون هرچی تو حرم هست جزو موقوفات هست.. توهم اجازه گرفتی افرین خودتو مدیون نکردی.. تو فقط یه مهر معمولی خواستی ولی

امام حسین از سنگ خودش بهت داد... 

🫂🫂چه حسه قشنگی. خوش بسعادتت

منه بدبخت چی کم داشتمکه به بار بهم محل نزاشتاااااااای دلم برا خودم میسوزه💔

😢😢😢😢آقام خیلی مهربون

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

😭😭😭خیلی قشنگه تااوردیم بردیم نصفش کردیم

سنگ من مثل نگين انگشتر برش خورده خيلي كوچيك نيست

پرچم رو گنبد هم قسمتم شده 

دنيارو نميخوام من منهاي اباعبدالله

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

اشکام اومد همتون دعا کردمجان ناقابلم به فدایت درددانه ی خدا♥♥♥😭😭

ان شاءالله امام حسین همه جا دستت رو بگیره، چقدر دلت پاکه، عزیزِ مهربون🥺💔

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
🥹🥹چه حسه قشنگیخادم نجف درست می‌گفته چون هرچی تو حرم هست جزو موقوفات هست.. توهم اجازه گرفتی افرین خ ...

خیلی خوب بودحس وحالش خیلی😭

چه بنده اشتباهی ام انتخاب کردخاک توسرم ک بازم نمازوشل گرفتم😭