2777
2789
عنوان

انتخاب امام حسین بودم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 39232 بازدید | 653 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منوخواهرم وهمسفرامون که۳تاخانم دیگه بودن کنارهم بودیم همسرمم بودیه آقااومدبی دلیل گفت ازکجااومدیدگفتم ازتهران آقاهه لباس خدمه های اونجاتنش بودگفت دستوبیاریه چی بهت بدم گفتم چی گفت دستوبیارتو😭😭😭دیدم یه تیکه سنگ مرمرخیلی خوشگل اندازه کف دست بهم دادگفت صداشودرنیاری من بنای داخل حرم امام حسینم😭😭این سنگ داخل حرمش ک افتادشکست مام ترمیم کردیم این سنگ قسمت توشدببرنصفش کن باخواهرت مهر نمازکن😭😭😭موهای تنم مورمورشدنفسم بالانمیومد😭😭😭

منوخواهرم وهمسفرامون که۳تاخانم دیگه بودن کنارهم بودیم همسرمم بودیه آقااومدبی دلیل گفت ازکجااومدیدگفت ...

😢😢😢😢😢

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

منوخواهرم وهمسفرامون که۳تاخانم دیگه بودن کنارهم بودیم همسرمم بودیه آقااومدبی دلیل گفت ازکجااومدیدگفت ...

واااایییییی یا حسینننننننن 

من حسودیم شد خوشااا به سعادتت 

یا امام‌حسین به حرمت این بنده خدا که این تاپیک رو زده از مهربونیت گفت تورو خدااا حاجت منم بده 💔😭

♻️کارما♻️

هنوزم توشوکم😭😭اونهمه آدم چرامن چرابایدبیادبگه اینو مهر کن نمازبخون ازکجافهمیداونکه کنارم بودخواهرم بودگفت نصف کنید😭😭😭قربونش بشم اقام😭😭😭یکی ازحاجتاموامسال دادازش میخوام دستموول نکنه😭😭😭😭

الهیییییییی قربونش برم خیلی مهربونه عشق اقا😍😍😍😍😍 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖