2777
2789
عنوان

انتخاب امام حسین بودم😭

39229 بازدید | 653 پست

سلام بچه هایه اتفاق خیلی قشنگی برام افتادامسال اربعین برای اولین باررفتیم کربلاپراذوق بودم منوخواهرم وهمسرم 

خلاصه اولین جایی که رفتیم نجف بودبعدش قراربودبریم کربلاوقتی رفتیم نجف من به خواهرم گفتم میخوام ازنجف دوتامهربردارم بیارم باخودم که قصدکنم نمازمودیگه ترک نکنم دوتامهربرداشتم رفتم سراغ خادم که همشون عرب بودن ومتوجه نمیشدم چی میگن تااینکه یه خادم ایرانی پیداکردم بهش گفتم من اجازه دارم دوتامهربردارم ببرم باخودم ایران حاجت گرفتم نمازموترک نکردم سال دیگه یه پَک میخرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلاصه خادم گفت نه اصلاگفت چه کاری بروالان بخربیاربکش به حرم تبرک بشه گفتم نه اونجوری نمیخوام دوست دارم ازمهرهای داخل حرم ببرم گفت ببرگناهش گردن خودت😔😔😔من انقدبغض کردم ابجیم گفت عب نداره قسمت نبودبیابریم بیرون منتظرن که راه بیافتیم بریم کربلادیرشده مهر هاروگذاشتم اونجازدم بیرون که راه بیافتیم

بگوعزیزم

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقــــت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامـــه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

کسی هست بقیه اشوبگم؟؟؟

بله

این تاپیک ارزش داره حتی اگه یک نفر بخونه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

خووووب

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

یا امام حسین ع مددی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️