2777
2789
عنوان

پرستار دست زد به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 62 پست
سیسی شاید چون میدونستی دیگه وقتی از شوهرت بچه داری ،دیگه قطعا گرایش شوهرت به آقایون نیست😔😂

نه باید شر درست میکردم اشتباه کردم 💪💪🤦🤦

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا پرستار چرا ملت اینقدر کادر درمان بد هستن بابا طرف هزارتا پسر خوشکل تر از شوهر دوستت میبینن اگه ...

حالا از اونجا در اومده سر شوهرشو شکونده به حضرت عباس 😂💔من کتک میخورم جرعت ندارم چیزی ب شوهرم بگم این کتکش زده

تویی که این امضا رو میبینی یه صلوات برای سلامتی آقا امام زمان بفرست🙏🏻🌹

حق با دوستته باید یه سلیطه بازی در می اورد بیا و ببین

کجا حق با اینه اخه حالا مگه انگشت چیه دکتر محرمه دیگه

هنوزم دیر نشده🦦

نمیشه دیگه مسافر بودیم یه شهر دیگه،،،از اینکه رو شوهرم غیرت ندارم از خودم ناراحتم🤦😔

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

یا حضرت عباس ملت چرا اینطورین 😂😂😂😂

دیگه میترسم از شوهر بقیه 💔 زناشوووون😐💔

دیگه میترسم از شوهر بقیه 💔 زناشوووون😐💔

من امروز اولین کلاس دانشگامه پرستاری قبول شدم ترسیدم بخدا 

یعنی مردم انقد وحشین

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

من امروز اولین کلاس دانشگامه پرستاری قبول شدم ترسیدم بخدا یعنی مردم انقد وحشین

رو نده به هیشکی تازه آبروی پرستارو برده،شوهرشو گرفته کتک زده😐😂