2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش حرفهبقران حرفه همشهمه الان میان میگن از اونم گواهی بخواه ولی من نشنیدم به دختر از پسر گواهی بخوا ...

منظورش این بوده  که اون پسر نباید به خودش چنین اجازه ای بده که به دختر بگه نامه بیار .

به نظرم اگر چنین پسری اینو بگه نباید باهاش ازدواج کرد چون معلومه آدم پارانوییدی هست یا فوق العاده تعصبیه

این نیز بگذرد .....
این به معنی اعتماد نداشتنه؟🥲

دیگه اینجا یه کشور سنتیه دیگه، چیکار میشه کرد. انگار خبر ندارن که بعضی دخترا از پشت رابطه داشتن

اگه گفت، با هم برید دکتر چون اگه بگی نه و... بعد ممکنه توی دعواها زر مفت بزنه.

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

نه من نگرفتم ولی اگر یک درصد همسرم ازم چنین چیزی میخواست همون لحظه  از زندگیم حذفش میکردم، 

مگه بازم هستن چنین افرادی واقعا؟؟

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

دیگه اینجا یه کشور سنتیه دیگه، چیکار میشه کرد. انگار خبر ندارن که بعضی دخترا از پشت رابطه داشتناگه گ ...

نمیدونم خیلی آدم بروزیه ولی نمیدونم چرا یهو همچین درخواستی کرد🥲

نمیدونم خیلی آدم بروزیه ولی نمیدونم چرا یهو همچین درخواستی کرد🥲

خب اون یکی از معیاراش باکره بودن طرفشه. 

اگه به شکل سنتی با هم آشنا شدید طبیعیه که این درخواست رو داشته باشه از بس بعضی دخترا دروغگو هستن 

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

اگر خودش بگه برو بگیر چی؟🥲

بستگی به خودتون داره و شرایطی که هست و طرف مقابلتون اگه من بودم هیچوقت شخصیتم اجازه نمی‌داد حتی اگه بگیرمم هیچوقت حتی پیش خانواده خودمم نمی‌گم نگه میدارم برای روز مبادا وقتی انقد اعتماد نداره دیگه چرا اومده زن گرفته... و منی که یک عمر حتی با یه پسر صحبت نکردم نمیتونم با این مسئله کنار بیام که یکی از اون ور بیاد اینطوری بگه خودش مگه پاکیشو می‌تونه اثبات کنه ولی بازم به خودتون بستگی داره برای خیلیا این موضوع عادیه