2777
2789

به نظر من برو بگیر 

خواهر من پرده ارتجاعی داشته الان با شوهرش دچار مشکل شده بخاطر اعتیاد شوهرش داره جدا میشه 

شوهر از خدا بی خبرش رفته همه جا پر کرده که زن من از روز اول باکره نبوده با یکی دیگه رابطه داشته 

به نظر من برو بگیر خواهر من پرده ارتجاعی داشته الان با شوهرش دچار مشکل شده بخاطر اعتیاد شوهرش داره ج ...

خب من قصد داشتم یواشکی برم بگیرم ولی خودش گفته برو بگیر اعصابم خورد شده 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این نشون از بی اعتمادی نیس؟

از نظر من نبود چون ازدواجم سنتی بود هفت پشت غریبه از کجا میخواست منو بشناسه از روز اول ازدواج بهم اعتماد داره آزادم هر جا برم بیام خیالش ازم راحته 

بفرما جلو ته صف مال خودمه
نمیدونم خیلی آدم بروزیه ولی نمیدونم چرا یهو همچین درخواستی کرد🥲

ببین بعضی دخترا  میرن و ..... بکارت رو از دست میدن و میدوزن .  حالا اگر اون دختر نامه نگیره و پسر ازش نخواد که عاااالی. اگر ازش نامه بخواد پزشک متوجه جراحی میشه و  این به وجدان اون پزشک بستگی داره که به پسر بگه این دوخته یا نه .

ولی در کل باید فرهنگ بالا بره چون الان پسره ممکنه خودش کلی رابطه داشته از قبل ولی نشون نمیده اما دخترای مظلوم  با معاینه یا شب ازدواج معلوم میکنه .

این نیز بگذرد .....
ببین بعضی دخترا میرن و ..... بکارت رو از دست میدن و میدوزن . حالا اگر اون دختر نامه نگیره و پسر از ...

خب میشناخت منو .. میدونست منو .. دوست بودیم 

حالم گرفته شد اصن

به نظرم توهین به دختره

انگار میگی این جنس یا کالا نو هستش 

منتها حرف خودت اهمیتی ندارد و پذیرفته نیست بخاطر همین باید یک دکتری هم امضا بده برای شما...

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

ببین اسیهمینجا کاربرایی بودن که گفتن همسرشون بعد از عقد بنابه دلایلی قصد بدنامی و ... داشته بگیر برا ...

خب من قصد داشتم یواشکی برم بگیرم و هیشکی نفهمه ولی شوهرم خودش گفت بدو بگیر این موضوع باعث اعصاب خوردیم شد

از نظر من نبود چون ازدواجم سنتی بود هفت پشت غریبه از کجا میخواست منو بشناسه از روز اول ازدواج بهم اع ...

عزیزم یه سوال 

شما چطور متوجه پاکی همسرتون شدین؟ 

هفت پشت غریبه رو از کجا شناختین؟

از کجا معلوم ایشون با کسی نبوده؟

چون بالاخره مدرکی وجود نداره