2777
2789
عنوان

شادم هک شده چیکار کنم

762 بازدید | 12 پست

داشتم تکالیف پسرمو نگاه میکردم خود به خود از برنامه بیرون اومد دوباره رفتم دیدم همه چی پاک شده تو شاد دوباره بیرون انداخت منو دیگه نتونسم وارد شم رمز دو مرحله ای میخواد پروفایل و بیو هم عوض شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم وارد شم کد دو مرحله ای میخاد

کد گذاشته رو اکانت

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

نگووو خیلی میترسم کلاه برداری نکنن یه وقت

به مدیر گروه بگو هک شدی بندازه این شماره تو بیرون از گروه با یه شماره دیگه برو 

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔

چیکار کردن بعدش

هیچی بابام ک کاری نکرد گذاشته همونجوری بمونه😂معلما ام نمیدونم فک نکنم کاری کرده باشن برای این مشکل...

چون اینا هکرشون در اون حد آدمه ناجوری نبوده ک بیاد پروف عوض کنه و رمز بزاره و...

فقط از طرفه اونا برا چن نفر پیام میفرستاد ک الان دیگ بیخیال شده فک کنم😂

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!