2777
2789
عنوان

شیرنمیخوره داره ازگشنگی هلاک میشه

574 بازدید | 78 پست

بچه ها خسته شدم از دست بچه م

بابا از ساعت۴

۶۰سیسی شیرخورده الان پنج ماهشه

گشنشه ها اما نمبتونه شیشه شیرو‌ میک بزنه

دهنش دور سرشیشه ش کیپ نمیشه

ازهمون رفلاکسشه؟

منتظر تو دلیمم دعاکنید زودتر بیاد تو بغلم الان ۱۳هفته شه🥹❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من شیر کمکی رو با شیشه دوست نداره با قاشق میدم شما هم امتحان کن فعلا گشنه نمونه تا میبری دکتر

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
نه شایددهنش افت زده یا گلو وگوشش دردمیکنن عفونی شدن

بستریه ببمارستان چهارروزه انتی بیوتیک میزنن براش عفونت هم داشته باشه قطعا ازبین رفته

من مامان نیستم 

بچه کوچلو هم ندیدم 

اما یادمه خواهرم همین طور بود شیر نمیخورد 

مامانم سینشو میذاشت دهن خواهرم ( کلن خواهرم شیر مادر نمیخورد مامانمم شیر نداشت) بعد من اروم اروم با سرنگ شیر میریختم رو سینه مامانم خواهرم راحت مک میزد میخورد 

گفتم شاید کمکی کرده کرده باشم 😉😘

پسر من شیر کمکی رو با شیشه دوست نداره با قاشق میدم شما هم امتحان کن فعلا گشنه نمونه تا میبری دکتر

بخدا اونم گوشه لپش نگه مبداره یهو میریزه بیرون

بستریه ببمارستان چهارروزه انتی بیوتیک میزنن براش عفونت هم داشته باشه قطعا ازبین رفته

ان شاءالله  سلامتی باشه طفلی🤲🏻صلوات میفرستم

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری