2777
2789
عنوان

بچها بیاید نامزدم خیلی ولخرجه

492 بازدید | 36 پست

ما هنوز عقد نکردیم خرج و مخارجم هم به پدرمه فعلا قطعا... نامزدم خیلیییی ولخرجه هرجای اضافی و چرت و پرت داره یه مدت پیش ۱۶۰ تومن پس انداز کرده بود رفت موتور خرید چهل و خورده ای پول داشت داد پی اس فایو همیشه هم مجبور میشه یه جاهایی قرض کنه به خاطر این کاراش یا میده کادو و بیرون و خرید خونه برای خونه پدر مادرش در حالی که اونا دارن مثل دخترا لباس زیاد میخره خلاصه اینکه...

مهربونای سایت مامانم مریضه 

رو تخت بیمارستانه 

لطفا هر کس از ته دلش راضیه 

۳ مرتبه سوره حمد به نیت شِفا و سلامتی 

برای مامانم بخونه و هدیه کنه به نرجس خاتون مادر امام زمان 

لطفا هر کس خوند لایک کنه 

بدونم چند نفر خوندن مرسی 🌹🌹🌹

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

به نظرتون زشته بهش بگم حقوقت رو باید بدی باهاش پس انداز کنیم من مدیریت کنم؟؟ به خصوص اینکه یکم بچه میبینه منو😁و عقد نیستیم خجالت میکشم ولی مجبورم اینطوری تا صدسال نمی‌تونیم خونه بخریم ماشین هم داره راستی اینو بگم که موتور خریدنش اصلا واجب نبود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهربونای سایت مامانم مریضه رو تخت بیمارستانه لطفا هر کس از ته دلش راضیه ۳ مرتبه سوره حمد به نیت شِفا ...

خانم شما برو برای خودت تاپیک جدا بزن انقد برای مردم مزاحمت ایجاد نکن

بگو قرعه کشی و اینا بنویسه ک ی پولی ازش هر ماه سیو کنی هدف بذارین بگو بیا مثلا تا شیش ماه اینده انقد ...

مشکل اینه پس انداز نمیکنه مگر اینکه من پولا رو ازش بگیرم ولی عقد نیستیم بهش بگم زشت نمیشه؟ با اون پولا چی بخرم؟ طلا یا دلار بهتره

ولخرج شرف داره به خسیس

البته اگر برای شما هم در آینده خوب خرج کنه

وام برداربن هرچی میتونید بیشتر

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
مهربونای سایت مامانم مریضه رو تخت بیمارستانه لطفا هر کس از ته دلش راضیه ۳ مرتبه سوره حمد به نیت شِفا ...

ان شاالله خدا شفا بده همه‌ی مریض هارو اللخصوص مادر شما ، سه تا حمد و ۵ تا امن یجیب خوندم