2777
2789
عنوان

بچها بیاید نامزدم خیلی ولخرجه

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۵ سالته درسته؟فکر نکنم بسپر دست شما براش پس اندار کنی

آره درسته آخه خودشم میگه مدیریت تو خیلی بهتره ولی خب...

چیکار کنم بده؟ اینطوری بدبختمون می‌کنه و اینکه طلا بهتره یا دلار واسه پس انداز

مشکل اینه پس انداز نمیکنه مگر اینکه من پولا رو ازش بگیرم ولی عقد نیستیم بهش بگم زشت نمیشه؟ با اون پو ...

ب مادرش بگو یا خواهرش براش ی حساب جدا باز کنن سیو کنن البته اجازه خرج کردن از اونو ندن بهش😅

بگو قرعه کشی و اینا بنویسه ک ی پولی ازش هر ماه سیو کنی هدف بذارین بگو بیا مثلا تا شیش ماه اینده انقد ...

وام خونگی؟ منم دلم نمیاد به بانک سود بدیم برای پس انداز دلار بهتره یا طلا 

خاهر بقران ساییدی

اره کارش اشتباهه تو تاپیکا کامنت میزاره

ولی گناه داره اینجوری نگو 

حتما مادرش حالش خیلی بده که اینقدر بی قراره 

از اونجا که دعای دیگران زودتر مستجاب میشه

براهمین از ناچاری همش تو تاپیکا کامنت میزاره

قرعه کشی های سنگین شرکت کنید ، بار اول که با پولی که برنده شدین یچیز مورد نیاز رو گرفتین مزه‌ش میره زیر دندونش و تکرار میکنه کارش رو ، خودتم هیچ موقع کم توقع نباش اگه دیدی پول رو داره بگو برا هر مناسبت برات طلای سنگین بیاره ، اینم یه نوع سرمایه گذاریه

مشکل اینه پس انداز نمیکنه مگر اینکه من پولا رو ازش بگیرم ولی عقد نیستیم بهش بگم زشت نمیشه؟ با اون پو ...

اصلا مرد جماعت اسم پول بیاری کہ حتی باھاش پس انداز کنی یابگی من برات نگھدارم محشر کبری شروع شدہ

ب مادرش بگو یا خواهرش براش ی حساب جدا باز کنن سیو کنن البته اجازه خرج کردن از اونو ندن بهش😅

خاهر نداره مادرشم میگه بهش زنت باید جم کنه😂🥲

اینطوری بدبخت میشیم خدایی نکرده وام خونگی سنگین برداریم با پولش طلایی چیزی بخریم یا دلار بهتره؟

اره کارش اشتباهه تو تاپیکا کامنت میزارهولی گناه داره اینجوری نگو حتما مادرش حالش خیلی بده که اینقدر ...

براش حمد خوندم خیلی بیشترم خوندم هی میبینمش هی بفکرشم عذاب وجدان میگیرتم میگم باز بخونم براش

آیا تو وجود داشتی؟ شاید همیشه خیال بودهای...