2777
2789
عنوان

بچها بیاید نامزدم خیلی ولخرجه

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 36 پست
قرعه کشی های سنگین شرکت کنید ، بار اول که با پولی که برنده شدین یچیز مورد نیاز رو گرفتین مزه‌ش میره ...

😂💔با ادکلنی چیزی جمش می‌کنه همیشه

پول طلا از کجا بیاره آره باید مجبورش کنم وام سنگین برداره چقد پول بذارم واسه خودش بمونه عزیزم؟ دو تومن کافیه یا کمه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو انقد دوست دارم زودتر خونه یخریم ای کاش باهم پول جمع کنیم خیلی دوست دارم ب ارزوم برسم

میگه ارتش بهمون خونه سازمانی میده خیلی بی فکره چقد پول واسش بذارم بمونه؟ دو میلیون کافیه یا کمه؟

😂💔با ادکلنی چیزی جمش می‌کنه همیشهپول طلا از کجا بیاره آره باید مجبورش کنم وام سنگین برداره چقد پول ...

سعی نکن کنترلش کنی مردا این حسو که خانمشون داره کنترلشون میکنه رو دوست ندارن و ازت سرد میشه پولاشو ازش نگیر صحبت کن منطقی از آینده و... ، دائما بهش بگو طلا دوست داری ، زیاده خواه نباش ولی به هیچ وجه کم توقع نباش اگه خواست ادکلن برات بیاره قبول نکن بزار بدونه ارزشت بیشتر ازیناس

سعی نکن کنترلش کنی مردا این حسو که خانمشون داره کنترلشون میکنه رو دوست ندارن و ازت سرد میشه پولاشو ا ...

خب کادو که واسه من کاری نمیکنه دلم میخاد پولاشو جمع کنه

صبح تا غروب سر کاره بازم قدر پول رو نمیدونه پس چیکار کنم؟ بهش بگم انقد باید نگه داریم بقیشو پس انداز کنیم باهم؟ هعب

خب کادو که واسه من کاری نمیکنه دلم میخاد پولاشو جمع کنهصبح تا غروب سر کاره بازم قدر پول رو نمیدونه پ ...

طلا سرمایه گذاریه گلم طلایی که برا تو بیاره فردا که ازدواج کردین میبریشون تو خونه خودش ، میتونیدم یه کارتی که رمزشو نمیدونین بزارین کنار ۷۰ درصده حقوقشو بریزه تو اون زیاد که شد طلا بخرین