2777
2789

سلام.

وقتی طرف ماست میخوره میاد تاپیک میکنه خب منم ....

نداند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار

ماست؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

چرا من حرف شمارو اصلا متوجه نمیشم

حس میکنم یک کانال فارسی دیگس

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا من حرف شمارو اصلا متوجه نمیشمحس میکنم یک کانال فارسی دیگس

میگم وقتی طرف حتی واس ماست خوردن خودش میاد تاپیک درست میکنه خب منم واس همچین موضوعی تاپیک زدم دیگه

میگم وقتی طرف حتی واس ماست خوردن خودش میاد تاپیک درست میکنه خب منم واس همچین موضوعی تاپیک زدم دیگه

ممنون خبر دادین 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

خواسش میکنم. شما الان نشستین؟ یا واستادین؟یه تاپیک بزنین الان بگین نشستین یا ....

دیگر مشکل نمک نداریم 

چون منبع تمام نشدنی چوسان را یافتیم 

دیگر مشکل نمک نداریم چون منبع تمام نشدنی چوسان را یافتیم

주제를 벗어나지 말고 계속하지 마세요. 당신의 
일에 집중하세요

اگه کره ای بلد نیستی از جومونگ یا بانو سوسانو کمک بگیر

「私の話題を離れて、続けないで、自分の仕事に集中してください

اگر ژاپنی بلد نیستی از اوشین کمک بگیر