بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همش از بی اعتماد بنفسی و قدر خودمونو ندونستن میاد البته من اینجوری ک یکی میاد تو زندگیم اره چن بار اول تلاشمو میکنم تا دو سه بار میگم عیبی نداره از اشتباه طرفم میگذرم ولی وقتی بیشترز دو بار فوقش سه بار تکرار بشه جوری بیخیال طرف میشم و راحت میزارمش کنار چ رابطه یکسال باشه چ دو روز باشه
عزیزم چرا اینکارو با خودت میکنی خب بشین با خودت فک کن ک طرف وقتی منو نمیخاد چرا من باید بخامش؟بعضی وقتا رفتار خودمون باعث میشه یکی ک در حد املتم نیس فاز چلو کباب بگیره بعدم شما مشخصه با این روحیه باید یکیو هم فرکانس خودت پیدا کنی و همون اولم بگو ک قصدت از دوستی ی رابطه با دوامه ن فقط در حد وقت پر کردن اینجوری تکلیفتم با خودت مشخصه و ضربه نمیخوری هرکسیو وارد زندگیت نکن ادمام ب زور نگه ندار ک خودت پشیمون میشی
دوستت دارم خدای قشنگم برای حاجت رواییم صلوات بفرس خوشگلم
یکی از تمرینا اینه. دائما 3 ماه این جمله رو تلقین کنید. اولا بدونین همه چی فانیه دوما دو هزار و پانصد سال پیش دانشمند یونانی قاعده مهمی کشف کرد واون اینکه در این جهان همه چیز تغییر میکنه به جز قانون تغییر. در یک رودخانه دو بار نمی توانی شنا کنی. یعنی همه چیز در حال تغییره دوستان قدیمی می ره به جاش کسای دیگه حتی بهتر از اونا می آن. و آخری که رو من در این زمینه تاثیر گذاشته کلام سعدی است. و من با هرکسی ملاقات کنم حتی پدر و مادر و همسرم دائما در ذهنم به خودم تلقین میکنم. (به هوش بودم از اول که دل به کس نسپارم) چون می دونم به هر کی دل بدی به همان اندازه ازش سختی خواهی کشید چون این قانون خلقته
ما بیشتر در تخیلاتمان رنج میبریم تا در واقعیت.. سنکا