2777
2789
عنوان

خیلی وابسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 41 پست
عزیزم چرا اینکارو با خودت میکنی خب بشین با خودت فک کن ک طرف وقتی منو نمیخاد چرا من باید بخامش؟بعضی و ...

دقیقا همینطوره ولی دست خودم نیست وابسته میشم 

نمیدونم چرا اینطوریه توقع هرکاری ازشون ندارم چون کمالگرام به سرعت نظرم راجب فرد با یک اشتباه عوض میشه ولی هرچقدر این اشتباهات زیاد باشه بازم میمونم چون بهش وابسته شدم 

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینجوری نیستم واقعا حتی اگه بدترین هم باشه بهش وابسته شدم و کاری از دستم برنمیاد

بنظرم من ب این خاطره ک حس میکنی خودت از پس خودت بر نمیای اعتماد بنفست پاییینه  حس میکنی اونا نباشن  ب مشکل میخوری باید قبول کنی ک خودت هستیو خودت و تنهایی خوشحالی 

وقتی عزت نفس نداشته باشی فقط به فکر راضی کردن دیگرانی به بهای از بین رفتن خودت.اونقدر دوستان و اطراف ...

درسته کاملا 

قشنگ میدونم مشکل این وابستگیه ، غرورم خورد میشه چون نمیخوام کسی رو از دست بدم خیلی بده

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

بنظرم من ب این خاطره ک حس میکنی خودت از پس خودت بر نمیای اعتماد بنفست پاییینه حس میکنی اونا نباشن ...

آره این فکر رو که میکنم

مثلا الان دوست صمیمی باهام به مشکل خوردیم من نمیتونم قیدشو بزنم خیلی از خط قرمز هام عبور کرده ولی خب وابسته م بهش چیکار کنم؟

نه نتونستم

کاش هم شما میتونستی هم من

یکی از تمرینا اینه. دائما 3 ماه این جمله رو تلقین کنید. اولا بدونین همه چی فانیه دوما دو هزار و پانص ...

مرسی عزیزم

راه دیگه ای هم سراغ داری؟

چجوری من واقعا این آدما مزخرف که تحقیرم میکنن اما بخاطر وابستگی نمیتونم قطع رابطه کنم از چشمم بیوفتن؟

میشه

چطوری واقعا؟ کاش یه راهی بیاد جلو‌ پام بخدا ۱۰ هیچ جلو میوفتم تو زندگیم

چطوری واقعا؟ کاش یه راهی بیاد جلو‌ پام بخدا ۱۰ هیچ جلو میوفتم تو زندگیم

نباید صدتو واسه کسی بذاری و فک کنی همیشه هست 

زندگی تغییر میکنه همه چیز 

یه چیز از دست میدی یه چیز بهتر بدست میاری

آره این فکر رو که میکنممثلا الان دوست صمیمی باهام به مشکل خوردیم من نمیتونم قیدشو بزنم خیلی از خط قر ...

بنظرم من حرف اخرتو بهش بزن و نظری ک راجبش داریو رک بگو  ک نمیخای دیگه باهاش در ارتباط باشی اونم میگه نباش خیلی راحت یه مدت ازش دور میشی کلا فراموشش میکنی  

مرسی عزیزمراه دیگه ای هم سراغ داری؟چجوری من واقعا این آدما مزخرف که تحقیرم میکنن اما بخاطر وابستگی ن ...

مطالعه کتاب. وقتتو صرف هدفت. ورزش و علی الخصوص. مطالعه کتاب کنید بهترین دوستتون کتاب میشه که بهتون آسیب نمی زنه و خودتون یواش یواش می بینی انسانهای سمی از زندگیتون حذف شدن و اصلا وقتی برا دوستی نمی مونه

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

نباید صدتو واسه کسی بذاری و فک کنی همیشه هست زندگی تغییر میکنه همه چیز یه چیز از دست میدی یه چیز بهت ...

مرسی از راهنماییت عزیزم❤️

بنظرم من حرف اخرتو بهش بزن و نظری ک راجبش داریو رک بگو ک نمیخای دیگه باهاش در ارتباط باشی اونم میگه ...

ممنونم ازت گلم🤍

مطالعه کتاب. وقتتو صرف هدفت. ورزش و علی الخصوص. مطالعه کتاب کنید بهترین دوستتون کتاب میشه که بهتون آ ...

خیلی ممنونم ازت گلم بابت راهنماییت بسیار مفید بود🩵