2777
2789

درحال بحث بود با کاربرا. بعد دوباره همین چند روزپیش  اتفاقی 

باز دیدم داره با کاربرا دعوا میکنه و نی نی یار تگ کرده.خلاصه من کنجکاو شدم گفتم تاپیکاشو بخونم.تاپیکاشو خوندم 

دیدم تو هر تاپیکش حداقل برای کاربرا دوبار نی نی یار تگ کرده و بحث کرده و توهین و تهمت. اصلا ازش حس خوبی نگرفتم احساس کردم مشکل روانی داره. حتی تاپیکاشم قفل کرده 

که کسی نتونه پست بزاره ببینید چقدر درگیره با کاربرا که 

از ترسش قفل کرده. من که ایشونو نمیشناسم ولی تا الان 

هر پستی از ایشون دیدم همش در حال درگیری بوده فقط میخوام بگم اینجا این سایت فضای مجازی ارزش نداره 

که بخواییم یه هویت بد بذاریم تو ذهن کاربرا. من یعنی اصلا ایشونو دیدم فهمیدم خیلی تو نخ کاربرا میره. واقعا عذاب آوره 

خب عزیزدلم بیکاری  حوصله داری بهتره وقتتو یه جای دیگه بگذرونی نه اینجا که. 

تو کمرنگ شو منم کمکت میکنم محو بشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندبار دعواشون شده بود کاربران باهمدیگه😭😂😂

بله خب موقع دعوا باید قفل کنی ولی ایشون خودش با هرکی مشکل داره تگش کرده تاپیکش براش نی نی یار تگ کرده بعدشم قفل کرده 

من اصلا اینجا زیاد فعالیت نمیکنم عزیزم گفتم که اتفاقی شد اینم چون واقعا برام تعجب آور بود

شوخی کردم گلم ب دل نگیر

من خودم گاهی میلم اینجا اونم وقتی دیکه هیچکاری نداشته باشم

اکثر این آدمهایی ک میگین از سطوح پایین جامعه با حانواده های درب و داغون هستن 

و خیلی هاشونم مشکل روانی دارن متاسفانه 

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
شوخی کردم گلم ب دل نگیرمن خودم گاهی میلم اینجا اونم وقتی دیکه هیچکاری نداشته باشماکثر این آدمهایی ک ...

نه دورت بگردم به دل نگرفتم 

بله درسته همینه دیگه 

برمیگرده به تربیت و فرهنگ خانواده

نه دورت بگردم به دل نگرفتم بله درسته همینه دیگه برمیگرده به تربیت و فرهنگ خانواده

اره عزیزم

هیچکدوم رو جدی نگیر غصشون هم نخور گل قشنگم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋