الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام.واقعا اگ دنبال یکی هستین که خیلی سریع کارتون راه بیوفته برای ازدواج یا هر طلسم دیگ فقط بنظرم میتونین کارتون به استاد یزدی بسپرین با وجود اینک بیشتر دعا نویسا رو رفتم و خیلیی هزینه های زیادی دادم تنها کسی که واقعا اینکارو انجام داد و تونست زندگیمو نجات بده الانم معرفیش میکنم فقط چون مدیونشم و نمیخام خیلیا مث خودم کلی هزینه های زیادیی کنن و دربه در دنبال یکی باشن که نجاتشون میده09029329400
حقیقتا من انقد اذیت شدم انقد ضربه خوردم از ینفر تا اخرش دیگ فهمیدم تهش هیچی نیست و ولش کردم .سعی کردم از یکی دیگ خوشم بیاد و هی با خودم کلنجار رفتم کلی اسب روحی و جسمی دیدم تا بعد دوسال تونستم .نه حقیقتا کاری نمیکنم انقد وای میسم ضربه بزنن بهم تا بیخیالشون شم وگرنه هی میرم منت کشی و التماس ک برگردن