2777
2789
عنوان

خیلی وابسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 41 پست
چیکار کنم؟ من واقعا نمیتونم قید کسی رو بزنم خصوصا اگه دوستم باشهالان دوست چندین و چند ساله م غرورمو ...

دختر تو تنهاکسی هستی که توکل عمرم دیدم مثل خودمه من بااینکه۲۹سالمه ولی اخلاقم همینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید صدتو واسه کسی بذاری و فک کنی همیشه هست زندگی تغییر میکنه همه چیز یه چیز از دست میدی یه چیز بهت ...

تودوخدا برامنم یه چیزی بگید من متاهل هم هستم این رفتارم اذیتم میکنه و دلم میشکنه و افسرده میشم به دوستام وابستگی شدید پیدا میکنم 

تودوخدا برامنم یه چیزی بگید من متاهل هم هستم این رفتارم اذیتم میکنه و دلم میشکنه و افسرده میشم به دو ...

باید با خودتون حال کنین برا خودتون وقت بذارین 

خودتونو دوست داشته باشین 

وگرنه ما همیشه تنهاییم ، حتی تنها می‌میریم تو اون ۱ وجب قبر 

خودت رو دوست داشته باش و به خودت توجه کن

سلام.واقعا اگ دنبال یکی هستین که خیلی سریع کارتون راه بیوفته برای ازدواج یا هر طلسم دیگ فقط بنظرم میتونین کارتون به استاد یزدی بسپرین با وجود اینک بیشتر دعا نویسا رو رفتم و خیلیی هزینه های زیادی دادم تنها کسی که واقعا اینکارو انجام داد و تونست زندگیمو نجات بده الانم معرفیش میکنم فقط چون مدیونشم و نمیخام خیلیا مث خودم کلی هزینه های زیادیی کنن و دربه در دنبال یکی باشن که نجاتشون میده09029329400

یکی از تمرینا اینه. دائما 3 ماه این جمله رو تلقین کنید. اولا بدونین همه چی فانیه دوما دو هزار و پانص ...

دلم گرفت باحرفات منم مدتیه وابستگی اذیتم میکنه من به کسی بدی نکردم بخدا بابت دوستی با خیلی ها هن بهای سنگین پرداخت کردم همه نامرد بودن

باید با خودتون حال کنین برا خودتون وقت بذارین خودتونو دوست داشته باشین وگرنه ما همیشه تنهاییم ، حتی ...

خودنو نادیده گرفتم از بس وابستم و دنبال دوست رفیق که اخرشم با قلبی شکسته رهام میکنن

خودنو نادیده گرفتم از بس وابستم و دنبال دوست رفیق که اخرشم با قلبی شکسته رهام میکنن

خودتو نادیده  نگیر خواهر وقتی کسی میبینه تو خودتو دوست نداری ازت استفاده میکنه اعتماد بنفس و عزت نفس نداریم ماها اینا تقویت شه درست میشی 

دختر تو تنهاکسی هستی که توکل عمرم دیدم مثل خودمه من بااینکه۲۹سالمه ولی اخلاقم همینه

جدی عزیزم؟ من دیگه خسته شدم از این موضوع

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

وایییی چقددد شبیه منی دقیقا همینطورم منم

واقعا؟ خب تلاشی کردی؟ نتیجه گرفتی؟

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

واقعا؟ خب تلاشی کردی؟ نتیجه گرفتی؟

حقیقتا من انقد اذیت شدم انقد ضربه خوردم از ینفر تا اخرش دیگ فهمیدم تهش هیچی نیست و ولش کردم .سعی کردم از یکی دیگ خوشم بیاد و هی با خودم کلنجار رفتم کلی اسب روحی و جسمی دیدم تا بعد دوسال تونستم .نه حقیقتا کاری نمیکنم انقد وای میسم ضربه بزنن بهم تا بیخیالشون شم وگرنه هی میرم منت کشی و التماس ک برگردن