2777
2789

دلیلش چیه واقعا؟؟

ناهار نون و کوکو خوردم بعدشم بادام زمینی واسه شامم نودل خوردم الانم یه لیوان شیرقهوه خوردم ولی انگار معدم داره میترکه😐💔

نودل مزخرف و فوق العاده سنگین هست چه حجم کمی ازش بخوری که کالری بالای نداشته باشه چه زیاد 

من لُرم از نسل کاسیت، من لُرم از نسل یوتاب،من لُرم از نسل بی بی مَریم بختیاری من لرم اصالت من نیاز به فریاد زدن نداردما سازنده تاریخ و آثار موزه ها هستیم اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چاق کننده ست؟

بله عزیز دلم 

من لُرم از نسل کاسیت، من لُرم از نسل یوتاب،من لُرم از نسل بی بی مَریم بختیاری من لرم اصالت من نیاز به فریاد زدن نداردما سازنده تاریخ و آثار موزه ها هستیم اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

من بلااستثنا هرشب دارم نودل میخورم به خیال اینکه یه کاسه سوپ کم کالریه😐💔رژیمم خیر سرم🤣

این رژیم غلط هست دورت بگردم نودل به خاطر این که از آرد هست می‌ره جزو دسته کربوهیدرات های که کالری فوق العاده زیبادی دارن و کمکی به لاغر شدنت نمیکنن 

به جاش فیله بخور سالاد بخور حتی کته بدون روغن بخور 

من بلااستثنا هرشب دارم نودل میخورم به خیال اینکه یه کاسه سوپ کم کالریه😐💔رژیمم خیر سرم🤣

یکی از بدترین مواد غذایی و آسیب حدی میزنه به بدن

اصلا تو رژیم غذایی نباشه

اون پودر طعم دهنده از ۱۰۰تا سوسیس و کالباس بدتره

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی