2777
2789

الان اگه بخواییم تعلیق بشیم نمیشه درخواست بدیم؟😐

ببین خودتون دهن مارو باز میکنیدا مجبورمون میکنید ۴ تا فحش بدیم تعلیق شیم🤣

بچها برای حذف تاپیک باید به کی پیام بدیم؟

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

مشخص نیست 

کیا پاین تایپک هاشونو با هم دیگه حذف کنیم؟ هر کسی هست بگه درخواست دوستی بده کارش دارم 

به احتمال زیاد گزارش تایپک هارو هم بردارن تا چند روز دیگه ها به فکر باشید

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمالا قراره دکمه حذف رو بیارن و سوپرایزه

سوپرایزشون همدل و خانجان بود خواهر😂همدل گفت با قوانین سایت دیگه حذف تاپیک نیست

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

نمیتونن مدیریت کنن

👏👏👏👏فقط بلدن اسم نی نی یار رو عوض کنن همین 

هیچ‌کار دیگه نمیتونن انجام بدن 

سایت صد تا مشکل فنی داره اونوقت حل نشدن بعد میگه ما یک ساله داریم رو این تغیرات کار میکنیم و الان نتیجه این هست که این مدلی بشه 

عکس نمیشه گذاشت 

تگ نمیشه کرد 

اکثرا تگ ها خراب 

ویرایش نمیشه زد 

یه نی نی یار بود گاهی جواب میداد اونم حذف کردن راحت شدن 

همینقدر به فکر 🤣