2777
2789
عنوان

این تغییرات جدید نی نی سایت چرا اینجورع😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 123 پست

راست میگن این درخواست تعلیق خیلی بیخود و وقت گیر بود 

بابا از کاربریتون خارج شید دیگه انقدر بی اراده این؟

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگن این درخواست تعلیق خیلی بیخود و وقت گیر بود بابا از کاربریتون خارج شید دیگه انقدر بی اراده ...

بابا قبلا درخواست تعلیق میدادی بعد هیچکس نمیتونست وارد اکانت بشه میزد کاربر در دسترس نیست     یه همچین چیزی بود

الان باید کل تاپیکارو پاک کنیم بعد بریم 

من فقط منتظرم یه معجزه بشه یه چی بشه بتونیم خودمون تاپیک هامونو حذف کنیم بتونم پاک کنم

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

یعنی دیگه نمیشه تاپیکامون حذف شه؟

دیگه نه مثل اینکه 

تازه مسخره هم کرد چرا فقط دغدغه حذف تاپیک دارید

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

مننن

درخواست دوستی بده گل یا امضامو کپی کن 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

لایکت کردم اعلانت رو ببین باحاله

تو کلا حرف🤐

ن‍‌ه اخ‍‌ل‍‌اق دارم 🙂ن‍‌ه ح‍‌وص‍‌ل‍‌ه 🙃 ن‍‌ه اع‍‌ص‍‌اب 🤕 ک‍‌ل‍‌ا ک‍‌ن‍‌س‍‌ل‍‌م!☹       پس بازی نکنید با اعصاب نداشتم🙂🙂🙂

احتمالا قراره دکمه حذف رو بیارن و سوپرایزه

انشالله به حق قرآن

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
👏👏👏👏فقط بلدن اسم نی نی یار رو عوض کنن همین هیچ‌کار دیگه نمیتونن انجام بدن سایت صد تا مشکل فنی دا ...

الان بخوایم نی نی یار رو تگ کنیم باید چی بنویسیم؟؟

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️                                                 

هیچی ملپعوم نیست فعلا 

حتی تو نی نی یارم پسرفت داشتیم 

نی نی یارا رو ب اون قشنگی حذف کردن ی اکانت اوردن ب اسم خانجون!!!

گیس گروه میزاره وسط حرفاش🙁

سایتایه دیگه روز ب روز به روز تر میشن برا ما داره برمیگرده به عصر یخبندان