2777
2789
عنوان

توروخدا کمککککک😭

86 بازدید | 9 پست

خیلی درعذابم خیلی مورد آزاره پدرم ک حتی لیاقت نداره بش بگی پدر

زندانیمون کرده مدامم به مادرم بدوبیراه میگه مدام عذابمون میده مدام به من بدوبیراه میگه خاهش میگم جونه عزیزتون

یه دعایی بهم معرفی کنید که شخصی دعا نویسی ک باعث بشه بمیره

یه دعایی ک خودتون نتیجه گرفتین بهم بگن خاهش میکنم به اعتقاداتون قسمتون میدم

بخدا خسته شدیم از توهیناش تهمتاش کتکاش آزارش از قیافه نحسش ک کلمه نحس براش کمه آرزومه خیلی خیلی زود بمیره (هیچ پدری در حقم نکرده)  به مامانم میگه تو برو تا من برم یه زنه بدکاره رو بیارم خونه

من امسال کنکور دارم مامانم میخاد طلاق بگیره خاهش میکنم یه دعا بگید ک پدرم مث صگ بمیره راحت شیم بعدش قسم میخورم هزار تا نذر کنم فقط الان بمیره.... 

💔💔💔 

فقط 43 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کل دوره زندگیش همین بود ۵۵

بابای منم همیشه شکاک و بد دهن بود ..اما ی دوره واقعا خون ب دلمون کرد دقیقا بین ۵۵سالگی تا شصت سالگیش..الان ک بالای هفتاد داره مریض شده افتاده ..بهش گفتم بابا ن خودت زندگی کردی ن گذاشتی ما زندگی کنیم فقط خاطرات دعوا تو ذهنم مونده

اینارو که گفتی با خودم گفتم چقدر شبیه منه 

با همه وجودم درکت میکنم عزیزم🥺

بابات اعتیاد داره؟ 

درستو خوب بخون یه رشته خوب قبول شی که در آینده کمک حال مامانت باشی  منم کنکور دارم ولی چاره ایی نیست می سازم به امید اون لحظه که مستقل شم و از خونه برم مامانم فقط بخاطر من مونده تو این زندگی میگه دختری نمیخوام بسپارمت دست بابای بی لیاقتت

بابای منم همیشه شکاک و بد دهن بود ..اما ی دوره واقعا خون ب دلمون کرد دقیقا بین ۵۵سالگی تا شصت سالگیش ...

دختر ۱۹ساله عمرمو برام جهنم کرده ینی باید ۱۵سال صبر کنم از کار بیوفته. بخدا مریض بشه حتی اجازه نمیدم دکتر ببرنش

اینارو که گفتی با خودم گفتم چقدر شبیه منه با همه وجودم درکت میکنم عزیزم🥺بابات اعتیاد داره؟ درستو خو ...

قربونت برم🥲

آره همه چی میزنه خبره مرگش

بخدا قصدمم همینه ولی درس خوندن آرامش میخاد خودت ک میدونی با محیط سمی و اینکه مادرم مارو با اون هیولا تنها بزاره درس نمیشه خوند

دختر ۱۹ساله عمرمو برام جهنم کرده ینی باید ۱۵سال صبر کنم از کار بیوفته. بخدا مریض بشه حتی اجازه نمیدم ...

فک می‌کنی ☺️آدم دلش نمیاد 

بخدا منو خواهرام همین الآنم از بدیاش میگیم اما دلمون نمیاد رهاش کنیم

فک می‌کنی ☺️آدم دلش نمیاد بخدا منو خواهرام همین الآنم از بدیاش میگیم اما دلمون نمیاد رهاش کنیم

تنها فکری ک میکنم اینه که باید رها بشه به بدترین شکل ممکن چون ی روانیه ظالمه و لیاقت نداره