2777
2789

دخترم بیماری ژنتیکی ضعف عضلانی پیشرونده دارع ب مرور عضلات تحلیل میرن ما تازه متوجه شدیم بعدازپنج سال همسرم روحیع خوب و قوی دارع و همیشه دلداری میده و میگه من مظمنم دخترم اینده خوبی دارع هیچیش نیست دکترا چرت میگن 😔ولی دیروزداشتیم صحبت میکردیم برای اولین بار گریه اشو دیدم اشکاش جلو چشمامه😔شکستن قلبشو دیدم 😔ناامیدی رو توی چشاش دیدم فهمیدم فقط تظاهر ب قوی بودن میکنه ولی از درون خیلییی داغونه😔

خدا توی دل های شکسته است بهش گفتم واسش دعا کن 

گفت چن روز پیش از ته دلم اما رضا رو صدا زدم 

و یهویی امام رضا مارو طلبیده 😔این ماه دخترم میبرم پابوسش 

میشه واسه سلامتی دخترم دعا کنید دعا کنید بیماریش پیشرفت نکنه😔

دلم خیلی شکسته 

خیلی نگرانم 

هرکاری میگنم بیخیال بشم نمیشه😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحق امیر المومنین بهترینها درانتظار دخترته و معجزه سلامتیشو میبینی.مادر قوی باش تا خانواده ات بهت تک ...

من ادم قوی نبودم ولی بواسطه این مشکل خیلی بزرگ شدم صبورشدم ولی ازدرون با یه اشاره میریزم😔تنهامیشم فقط گریه میکنم اشکام میاد