2777
2789
عنوان

علائم سرطان سینه

266 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها 

من ی مدتیه چند روزی مادرم میگه سینم درد داره تیر می‌کشه سمت چپ . درحالت عادی نه وقتی دستشو بکشه چیزی بلند کنه اینا در حالت عادی کمتره میگ حس میکنم توی سینم ی طوری زخمه دست میکشم درد میکنه

میتونه علائم سرطان باشه ؟

همینه هیچی علائم نداره دیگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر درد سینه سرطان بود تا الان من مرده بودم از سی سالگی تا الان سینه درد دارم اونم سمت چپ و دردش سی ...

اونم میگه وقتی دستمو میکشم جارو بزنم اینطور میشم یا حس میکنم ی حالت درد سوزن انگار میزنن

چند سالشه؟اینا علائم سرطان نیست اگه فقط چند روزه پس احتمالا سینه اش سرما خورده و گرفتگی داره اگه تود ...

الان من نزدیک ۷ سال درد شینه دارم یعنی همیشگی نیست فکر کنم ۱۵روز مانده به پریود بشم خلاصه  درد میگیره به نظرت از چیه

یایسگی

معمولا سرطان سینه فقط درد سینه نیست تو این سن ان شاءالله ک چیزیشون نیس اما یه سنو بدن بهتره اگه یه توده موقع لمس کردن احساس میکنن یا سینشون بزرگتره نسبت ب اون یکی یا ورم و کبود هست یا نوکشون آب یا چرک میاد اینا یکم خطر ناکه ولی حتما شما یه سنو بدین 

معمولا سرطان سینه فقط درد سینه نیست تو این سن ان شاءالله ک چیزیشون نیس اما یه سنو بدن بهتره اگه یه ت ...

نه کلا هیچ علایمی نداره تنها درد اونم وقتی دستشو بکشه 

می‌ترسه نمیاد دکتر😑

نه کلا هیچ علایمی نداره تنها درد اونم وقتی دستشو بکشه می‌ترسه نمیاد دکتر😑

با روغن چرب کن بمالش آروم آروم 

حالا یکم خودت باهاشون صحبت کن راضی بشن چندروزی چرب کن صب وظهروشب بهترنشدن حتما برن من خودم سنو دادم هیچ مشکل خاصی نیست ک مثلاً ایشون بگن میترسم یه سنو معمولی