2777
2789
عنوان

یه موضوع خیلی خیلی مهم چند روزه عقد کردیم بعد از دوسال آشنایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1928 بازدید | 109 پست
اصلا تو این دوسال میکرد تو این دوسال انقدر رو اعصاب و روانش بودم نرفت ولم نکرد یا همون شب بله برون م ...

افرین اگه میخواست ولت کنه قبل عقد این کارو میکرد پس خیلی مرد وعاشقته که باوجود تمام مشکلات هنوز مونده ونرفته 

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

اوخی الهی فدات بشم نگران نباش هرچه زودتر میرین اونور راحت میشین به نظرمن تصلا جشن نگیرین پولشو بردار ...

ماهم همینو می‌خواستیم خانواده ها گفتن نهههههه یاید جشن باشه فدا سرتون پولشو خودمون میدیم یه دختر که بیشتر نداریم وگرنه من گفتم جشن نگیریم و زودتر کارارو اوکی کنیم بریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا واقعا دخترای ایران و این کشور رو دوست داشتی که یه همچین چیزایی براشون قرار دادی

اینا چیزایی که ما خودمون عرف کردیم تو جامعه به اشتباه که چی  طرف تو عقد حامله شده با دوست پسرش که نبوده شوهرش بوده شرعا و قانونا متاسفانه به خاطر همین عرف غلط چه سقط هایی که اتفاق نیوفتاده

عزیزم غصه اتفاقات گذشترو نخور از اینکه الان بهم رسیدین و کنار همین لذت ببر ان شاالله که همیشه در کن ...

درسته ولی دلم نمیخواست همسرمو بچمو مظلوم گیر بیارن انقدر اونشب فشار بهش بدن بعد ۱۲ ساعت رانندگی از یه شهر دیگه تازه قبل از شام ، شام اون شب کوفت هممون شد قشنگ انگار من ملک بودن بابام املاکی

ماهم همینو می‌خواستیم خانواده ها گفتن نهههههه یاید جشن باشه فدا سرتون پولشو خودمون میدیم یه دختر که ...

ای بابا فقط میخوام دهن فامیلارو ببندن ولش تو خودتو ناراحت نکن شوهرتم الان تحت فشار باید ارومش کنی الان تو باید پستش باشی جبران کنی کاراشو

خداییش بخوام بگم دوسال رفتیم و اومدیم بی اجازه دست بهم نزد

درکت میکنم یکم ترس داره اروم اروم پیش برین بهتره اینجوری ترست میریزه 

خداییش بخوام بگم دوسال رفتیم و اومدیم بی اجازه دست بهم نزد

جدی میگم عزیزم همسرت خیلی مرد خوبیه قدرشو بدون به نظر منم اگه جلوگیری داشته باشین رابطه کاملم تو عقد هیچ اشکالی ندتره شما زن و شوهرین بابا 

یعنی میگید تو عقد رابطه داشته باشم بعدا سرد میشه :///

من کی گفتم سرد میشه مردی ک سرد بشه بعد عروسی هم سرد میشه مردی ک عاشق باشه بیشتر مهرت ب دلش می افته چون میشین یک روح در ۲ بدن من گفتم ۲۰ سال پیش بعد ۲ روز عقد رابطه کامل برقرار کردیم سردم نشودیم