2777
2789
عنوان

یه موضوع خیلی خیلی مهم چند روزه عقد کردیم بعد از دوسال آشنایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1928 بازدید | 109 پست
چرا باید حتما عروسی بگیرم تا زن وشوهر بشن؟؟عقد داعم هستن پس هیچ مشکلی نیست زن وشوهرن حالا چه عروسی ب ...

نه جذابیت شب زفاف و لباس عروس یچیز دیگست😅

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به خودت داره من اصلا این حرفا که میگن نمیدونم رابطه جزئی و اینا قبول ندارم مگه دوران عقد واسه ...

ها آره نظر منم اینه ولی مامانم تاکید کردن مواظب باشم ولی میترسم ذوق همسرم کور بشه

دقیقا مثلا فکر میکنن اگه قراره اتفاقی بیوفته بعد عروسی نمیوفته

والا بخدا من مامانم همیشه میگه ملیکا اگه بایکی خواستی ازدواج کنی تا قبل عقد اصلا نباید بهت دست بزنه ولی بعد عقد اشکال نداره چون بعد عقد دیگه زن وشوهرین چشن عروسی فقط واسه بستن دهن مردمه

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

واسه ما هم قرار نبود بشه ولی یهو لیز خورد و شد آنچه نباید میشد

اتفاق خاصی هم نیوفتاد

کاندوم استفاده میکردیم منم قرص میخوردم

شب عروسی هم با آرامش کامل و بدون استرس کنار همسرم خوابیدم

وای چقدر خوب بود یادش بخیر

من اصلا کاری ب این ک طرفو هنو نشناختیو اینااا اصلا ندارم ولی برقرار کردن رابطه کامل توی دوران عقد با ...

حساس که هیچی واقعا وسواسی ام میترسم با هوا هم باردار بشم چون دانشجوام اصلا قصد بارداری ندارم و واقعا وسواس دارم همسرم میگه برو روانشناس:((

ها آره نظر منم اینه ولی مامانم تاکید کردن مواظب باشم ولی میترسم ذوق همسرم کور بشه

میگم دیگه بستگی به خودتون و فرهنگتون داره البته که اکثر مامانا اینو میگن ولی شما عقد کردید و میگین دوسال دوره آشنایی داشتین پس این عقد یعنی طرفو قبول کردین و قابل قبول بوده پس عقد و بعد عروسی فدق نمیکنه الانم تحت تاثیر حرفای منو و بقیه تصمیم نگیرین فکر کنین و اونچیزی که به نظرتون درسته رو انجام بدین

ما تو رابط در حد  سطحی داشتیم خیلی حس و حال خوب یواشکی و استرسی بود 🫠🫠🫠🫠🫠

اما رابط کامل اصلا توصیه نمیکنم 

🔴یه قرص خوب برا چاق شدن بگید🔴خیلی لاغرم 😭😭😭   جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

بستگی به خودت داره من اصلا این حرفا که میگن نمیدونم رابطه جزئی و اینا قبول ندارم مگه دوران عقد واسه ...

حق گفتی دوران شناخت از خواستگاری تا عقده نباید کاری کرد دیگه بعد عقد هرکار دلت خواست بکن

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

عزیزم .حالا سطحی ایراد نداره راضیش کن اما کامل نهمتوجه منظورم شدی،بلاخره مرده و نیاز داره دیگه

اره درسته هیچوقت منو مجبور به کاری نکرده ولی متوجه میشم که ناراحت میشه گاهی و من تحمل ناراحتیش رو ندارم ، اینکه فکر میکنم مشکل هم دارم چون ازون رابطه ی کامل یه ترس و غول تو ذهنم ساختم که فکر میکنم خیلی ترسناکه 

خب اون هرچی بگم برام انجام میده ازونطرف یه مهریه ی بالا خانوادم گفتن و ایشون قبول کردن به خاطر همینا ...

عزیزم رابطه کانل نداشته باش فقط

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بجز اینکه رابطه داشتن یا نداشتن درسته

رفتار همسرت درست نیست جای درک بهش برخورده بهت این حرفا رو زده

اینو نمیگم که از همسرت بدت بیاد

هنوز اولش خب میتونی با برخورد درست بهش نشون بدی تو این موقعیت‌ها رفتار درست چیه

اگه متوجه شد و بازم بد رفتار کرد اونموقع باید یه فکر جدی‌تر کنی 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم