سلام دوستان همسرم پیشنهاد دادن که رابطه داشته باشیم منم چون یکم ترس دارم گفتم فعلا نه یکم بهش بر خورد و گفت وسواس داری و باید بری روانشناس ، به نظرتون در دوران عقد کار درستی هست البته که ۲ یال میشه از نامزدی و آشنایی میگذره تو رو خدا راهنمایی کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
چرا نمیرین سر زندگیتون،بسه دیگه نامزدی و عقد بگو به جای این حرفا خودتو جمع کن عروسی بگیر عجب
داریم کارای مهاجرت رو درست میکنیم هنوز ویزای من نیومده خانواده ها هم درگیر کار و اینان میگیم کی جشن باشه میگن بذار تعطیل بشیم نمیشه هم که داداشم یا داداشای اون تو جشنمون نباشن
بی لعصاب نیستم بابا حس تایپ کردن ندارم🤣🤣🤣 اخه هنوز نرفتن سر خونه زندگیشون واسه همون گفتم طرف استفاده شو کنه خدایی نکرده زبونم لال فردا نخان باهم باشن و جدا شن این خانم ضربه میبینه چون اینجا ایرانه
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
میگم دیگه بستگی به خودتون و فرهنگتون داره البته که اکثر مامانا اینو میگن ولی شما عقد کردید و میگین د ...
بله همه چیز عالی بود تا زمانی که خانوادم مهریه ی سنگین گرفتن و اون هم قبول کرد اما میدونم قلباً راضی نبود از مبلغش چون خیلی براش حق و الناس مهمه میگه من باید همین الان مهریه رو برات پرداخت کنم و من واقعا عذاب میکشم اینارو تحمل میکنم هرچی بهم میگم من نمیخوام اصلا مهریه رو.... همه ی بحثا قاطی شده کاش معامله نمیکردن خانوادم سر من
اگه به منم نگین باتو نبودم باید بگم طرف اگه بخواد این کارو بکنه بعد عروسی ام میکنه
🤭🤭🤭 نه نمیگم بله درسته عزیزم بعده عروسی دیگ کیه که رابطه نداشته باشه این دیگ براهمه جاافتاده س