2777
2789
عنوان

سوتفاهم در خواستگاری

230 بازدید | 29 پست

بچه ها خواستگارم دو سال‌دنبالم بود و هی میرفتن و می اومدن

یه انفاقی افتاد که یه دلخوری کوچیک به وجود اومد

ولی نه بی احترامی کردیم به هم و نه چیز خیلی‌ بزرگی بود

میخام بدونم احتمال برگشتش وجود داره ؟ 

علت دلخوری هم این بود که من یک ماه بود سر کار نمیرفتم و اون پسر فهمید و ازم دلخور شد که چرا بهش نگفتم چرا نامحرم دونستمش و من بهش گفتم من بارها بهت گفته بودم از اونجا میخام در بیام و برم به جای دیگه 

میگفت نه باید منو محرم میدونستی و بهم از تصمیمت میگفتی 

بعد با پدرم که حرف زده بود پدرم گفته بود الان خواستگارشی و نباید انقدر واست این موضوع مهم باشه و الان اختیارش با منه 

.

خواهرش گفت داداشم از اینکه بهش نگفتی یک ماهه نمیری و پنهان کردی و از این که پدرت بهش گفته به تو یه جورایی مربوط نیست ناراحت شده 

خوده اون پسرم جواب زنگ و تلفنمو نداد که واسش‌توضیح بدم 

اما میدونم خیلییییییییی دوسم داشت در حدی که دیگه منو. ن خودش میدونست

بچه ها زمان باعث میشه برگرده ؟ من الان سکوت کردم 

اینم بگم که من واسش معذرت خاهی نوشتم و بهش گفتم واقعا نمیدونسم انقدر ناراحت کیشی از نگفتم من و دیگه تکرار نمیکنم ولی جوابمو نداد

(بچه ها بازم تاکیید میکنمم خیلی دوسم داشت و دوسال دمبالم بودن) 

واقعا به اون چه مربوط آخه ؟

لابد بدبخت رو تو آب نمک گذاشتین

نه بله میگین نه خیر

اگه بله ست ، خب نامزد کنین

اگه خیره ، کلا تماس و چت و صحبت چه معنی داره که بخواد این مسائل پیش بیاد

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم بحث پنهان کاری شما نیست ...بحث کار نکردن شماست این آقا از اینکه ترک کار کردی خورده تو پرش...چون رو درآمد شما حساب باز کرده...الانم معادلاتش بهم ریخته...احتمال زیاد هم نیاد...همون بهتر که بره..

واقعا به اون چه مربوط آخه ؟لابد بدبخت رو تو آب نمک گذاشتیننه بله میگین نه خیر

اون الان به من محل نمیده 

میخام بدونم اگه واقعا دوسم داشته باشه این کدورت رو میزاره کنار ؟

اونقدر معذرت خواهی نکن چرا باید بری ناز یه پسرو بکشی هان؟ معذرت خواهی کردی اگه دیگه جوابتو نداد پی‌شو نگیر چون بعداً هم تو زندگیتون دم به دقیقه تو دعوا ها باید خودتو خورد کنی از بس باید بگی ببخشید 

اون الان به من محل نمیده میخام بدونم اگه واقعا دوسم داشته باشه این کدورت رو میزاره کنار ؟

محل نمیده چون تو رو فقط بخاطر پولت می خواست

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
نه عزیزم بحث پنهان کاری شما نیست ...بحث کار نکردن شماست این آقا از اینکه ترک کار کردی خورده تو پرش.. ...

الان حامو عوض کردم و ایتوری گذاشتم خواهرش اومد استوریم دید و مطمئنم بهش میگه 

ولی اینم میدونم که به خاطر اینکه بیکار شده بودم ناراحت نبود

میگفت چرا پنهان کاری کردی 

و اون شب زنگ زد به بابام و پدرم بهش گفت الان اختیارش با منه مباید این عکس العملت باشه 

کلا دلخوری واسشون پیش اومده

به نظر شما برنمیگرده (خیلی دوسم داشت اینم در نظر بگیرین)

ببین این موضوع خیلی کوچیک و بی ارزش تو ام عرض خواهی کردی ولی همچنان برنگشت اگه عاشقت بود که بزرگش نمی کردم و جوابتو میداد به نظرم خدا نجاتت داد اگه برگشت تو دیگه برا خودت ارزش قائل شو و ولش کن