2777
2789
عنوان

سوتفاهم در خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 29 پست
اونقدر معذرت خواهی نکن چرا باید بری ناز یه پسرو بکشی هان؟ معذرت خواهی کردی اگه دیگه جوابتو نداد پی‌ش ...

نه خیلی معذرت نخاستم فقط بهش پیام دادم و توضیح دادم که قصدی نداشتم وقتی دیدم جوابم نداد منم رفتم تو سکوت

به مظر شما اگه واقعا منو بخاد دلخوری رو میزاره کنار ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

محل نمیده چون تو رو فقط بخاطر پولت می خواست

ببین مطمئنم این نبوده 

چون کیدونه من خودم اپارتمان و ماشین دارم و میدونه وضع پدرم خیلی خوبه

و شغل من حقوق اداره کاری بود 

و میدونه بازم کار واسم هست و تصمیم داشتم جابجا بشم

خواهرش میکه علی از این ناراحته که چرا بهش نگفتی از اونجا اومدی بیرون و نامحرم دونستیش و از طرفی از حرف بابام داخور شده که چرا بابام گفته فعلا اختیارش با منه

الان حامو عوض کردم و ایتوری گذاشتم خواهرش اومد استوریم دید و مطمئنم بهش میگه ولی اینم میدونم که به خ ...

اگه واقعا دوست داشت نباید برا این چیز کوچیک به پدرتون زنگ میزدن به شما میگفت وتمووم نه اینکه بگه بای 

وقتی معذرت نوشتی دیگه بسه وپیگیر نباش ارزش خودت حفظ کن وکوچیک نکن بنظرم اصلا بهش مربوط نیست پدرت هم ...

نه من خیلی ازش معذرت نخاسم فقط بهش پیام دادم که ببخشید من فکر نمیکردم انقدر مهم باشه واست و دیگه از این به بعد حواسم هست که مسایل رو باهات در میون بزارم ولی جوابم نداد

به مظر شما اگه منو بخاد برمیگرده ؟

نه خیلی معذرت نخاستم فقط بهش پیام دادم و توضیح دادم که قصدی نداشتم وقتی دیدم جوابم نداد منم رفتم تو ...

معذرت خواهی آخر کردی دیگه اگه خیلی دوست داشت دوباره میومد جلو شاید دوست داشتن قبلنش گذری بوده

اینا بهونه است کسی کسی رو بخواد دنیا رو زیر و رو میکنه اصلا فکرتو درگیرش نکن...اصلا هم استوری معنا د ...

نه اتفاقا خودش اینستا استوری میزاره اصلا نمیرم ببینم و از طرفی استوری معنا دارم نمیزارم 

مامانم میگه اگه بخادت سر این حرف نمیره

ببین مطمئنم این نبوده چون کیدونه من خودم اپارتمان و ماشین دارم و میدونه وضع پدرم خیلی خوبهو شغل من ح ...

حق با باباته

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
بله دقیقابه نظر شما اگه دوس داشتنش واقعی باشه برمیگرده ٫

با توضیحاتی که دادی ، دوسِت نداره

با عشق جلو نیومده

با عقل اومده خواستگاری

هم درآمد داری ، هم خونه ، هم پدر پولدار

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
با توضیحاتی که دادی ، دوسِت ندارهبا عشق جلو نیومدهبا عقل اومده خواستگاریهم درآمد داری ، هم خونه ، هم ...

اما دوسال‌پیش‌وقتی منو یه بار دید و بهش گفتیم نه هی رفتن و اومدن 

بهم میگف اگه از در بیرونم میکردین از پنجره می اومدم 

خیلی دوسم داشت و میگفت خوشبختت میکنم 

واسه خرید حلقه و اینا داشت برنامه میریخت یهو اینجوری شد