2777
2789
عنوان

دعوای مامانم با عروسمون

532 بازدید | 23 پست

عروسمون قبل نامزدی برادرم بشن با پسرخاله اش نامزد بوده

و نامزدیش بهم خورده

حالا عروسی پسر خاله اشه ،رفته دنبال شماره دف زن برای مراسمشون و آرایشگر برای خالش پیدا کنه

برادرمم از پسرخاله اش خوشش نمیاد

گفته من عروسیش نمیام چرا بیام (پسرخاله اش حتی نامزدی برادرمم و عروسمون نیومده و جواب سلام عروسمون نمیده)

اونم دعوا باید بیای به پسر خالمم احترام بزارید به طایفه ام بزارید نامزدم بوده ک بوده ...

این حرفارو جلوی مامانم زده مامانمم دعواش کرده گفته بخاطر مردی ک تورو ول کرده زندگیتو خراب نکن...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهشا نگید ما مقصریم هرچه باشه برادرم غیرتی داره قضیه برعکس ببینید ...

نه مامانت اینا راس میگن

اونم نباید بره عروسی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

چه دلیلی داره بره وقتی برای مراسمشون نیومد

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

نباید جلو مادر شما بحث میکردن ولی بهتره بود مادر شما هم دخالت نمیکرد! خودشون دوتا ادم عاقل و بالغن ص ...

وقتی خودش به مادرم میگه پسرت باید بیاد به مراسم اونم داره غیرتی میشه دعوا شدید میشه مجبور به دخالت میشن