2777
2789

من میخوام سزارین اختیاری انجام بدم.. خیلی میترسم به هیچ وجه دلم نمیخواد درد زایمان بکشم...به هر دری که میشد زدیم و ۲۰ میلیون جور کردیم زیر میزی دادیم به دکتر تا سزارین اختیاری بشم و درد نکشم..حالا دکتر شکممو معاینه کرد گفت شکمت خیلی سفته بچت خودشو یه گوشه جمع کرده یه طرف شکمت قلمبه شده تو سزارین ۳۸ هفته برمیداریم ولی شاید بچت زود به دنیا بیاد و اگه زودتر از ۳۸ هفته دردت بگیره شاید تا برسی بیمارستان سر بچه بیاد بیرون مجبور شی طبیعی زایمان کنی..بعد گرفتن ۲۰ میلیون زیرمیزی بابت سزارین اختیاری این حرفارو گفت..الان ۳۶ هفته و ۳ روزمه کاش بچم ۲ هفته دیگه هم بهم فرصت بده.. الان من چیکار کنم نمیخوام درد بکشم ولی آخه اگه زودتر از ۳۸ هفته دردم بگیره چی؟ سزارین اختیاری میکنن منو؟.. گفت اگه زودتر از ۳۸ هم برداریم بچه رو شاید بره تو دستگاه با هزینه های زیاد

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

کمکم کنید

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چخبررره ۲۰ تومن زیر میزی کدوم شهری

اصفهان... دیگه چیکار کنیم چاره ای نبود

با ۲۰ میلیون پول بازم استرس ریخته تو جونم

ببیندعزیزم من پسرم۳۵هفته بدنیا اومد کلا۴روز بستری نبود اونم دوروزش ان ای سیو بود یک روز نوزادان بعد رضایت دادم اوردمش خونه این میخاد ازت پول الکی بگیره منم میخاستم سزارین کنم یهو کیسه ابم ترکید ۳۵هفته مجبورش کردم دکترو ک بیاد سزارینم کنه ولی شانسم باهام یار بود همون شب اتاق عمل بود خودش

کسی زایمان زودرس نداشته؟ سزارین اختیاری انجام دادن واستون

پسره یا دختر

چه فرقی میکنه

اصفهان... دیگه چیکار کنیم چاره ای نبودبا ۲۰ میلیون پول بازم استرس ریخته تو جونم

چ دکتر بی وجدانی

دکتر من ی قرون ازم نگرفت بابت نامه سزارین

تازه بقیه دکترا هم در حد ۱۰ تومن میگیرن مگه سر گردنس

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

ببیندعزیزم من پسرم۳۵هفته بدنیا اومد کلا۴روز بستری نبود اونم دوروزش ان ای سیو بود یک روز نوزادان بعد ...

یعنی چی میخواد پول اضافی بگیره

یعنی چی میخواد پول اضافی بگیره

عزیزم بهت گفته ممکنه تا بیمارستان بیای سر بچه بیاد بیرون و زایمان طبیعی کنی علنا داره میگه ببین تو هر زمانی بری بیمارستان من ب دروغ میگم سر بچه بیرونه زور بزن بیارش پولتم برده وگرنه امکان نداره سربچه با این سرعت بیاد بیرون برو پیشش بگو میخام دکترم عوض کنم پولم پس بده

عزیزم بهت گفته ممکنه تا بیمارستان بیای سر بچه بیاد بیرون و زایمان طبیعی کنی علنا داره میگه ببین تو ه ...

غلط کرده پس من این پولو واسه چی بهش دادم... خودشم دکتر نیس اصلا ماماییه.. کارش طبیعیه کلا به من گفت من واسه سزارین اختیاری دکتر بهت معرفی میکنم

غلط کرده پس من این پولو واسه چی بهش دادم... خودشم دکتر نیس اصلا ماماییه.. کارش طبیعیه کلا به من گفت ...

وای به یه ماما۲۰تومن پول دادی؟؟؟ببین منو زنداداشم جفتمون سزارین کردیم توضیح دادم اصلا کیسه ابتم پاره بشه مثل من تا دوساعت اونورترشم بچه سرش بیرون نمیاد برو یقه اشو بگیر بگو پولم پس بده میخام برم پیش یکی دیگع